چاپگر برچسب

دانشنامه عمومی

چاپگر برچسب یا لیبل پرینتر ( به انگلیسی: Label Printer ) یک پرینتر کامپیوتری است که عمل چاپ را بر روی لیبل برچسب دار یا کارت استوک ( تگ ) انجام می دهد. لیبل پرینتری که خود دارای صفحه کلید و نمایشگر است و به صورت مستقل عمل می کند ( متصل به کامپیوتر نیست ) اغلب لیبل ساز نامیده می شود. لیبل پرینترها با پرینترهای معمولی متفاوت هستند زیرا نیازمند مکانیزم های خاص تغذیه کاغذ هستند تا استوک های رولی یا صفحات برش خورده ( تا شده به شکل باد بزن ) را به کار گیرند. شیوه رایج برای اتصال لیبل پرینترها شامل سریال RS - 232، یو اس بی ( به انگلیسی: USB ) ، موازی، اترنت و انواع مختلف روش های بی سیم است. لیبل پرینترها کاربردهای وسیعی دارند که شامل مدیریت زنجیره ای عرضه، چاپ قیمت فروش، لیبل های بسته بندی، چاپ روی نمونه های خون و مواد آزمایشگاهی و مدیریت دارایی های ثابت است.
طیف گسترده ای از مواد بر چسبی، نظیر کاغذ و مواد پلیمر مصنوعی ( «پلاستیک» ) در لیبل پرینتر به کار می رود. چندین نوع از مکانیزم های چاپ نظیر مکانیزم های لیزری و تماسی نیز استفاده می شوند، اما مکانیزم های چاپ حرارتی معمولاً متداول تر هستند. در اینجا دو نوع از پرینترهای حرارتی آمده است:
• پرینتر حرارتی مستقیم که از کاغذهای حساس به حرارت استفاده می کند ( شبیه به کاغذهای حرارتی فکس ) . لیبل های حرارتی مستقیم به مرور زمان ( معمولا ۶ تا ۱۲ ماه ) کمرنگ می شوند؛ اگر در معرض گرما، نور مستقیم خورشید یا بخارات شیمیایی قرار گیرند عمر آن ها کوتاه می شود. از این رو لیبل های حرارتی مستقیم اصولا برای کاربردهای کوتاه مدت، مانند برچسب های حمل و نقل استفاده می شود.
• پرینتر انتقال حرارتی برای انجام یک چاپ دائمی از حرارت استفاده می کند تا جوهر را از ریبون بر روی برچسب انتقال دهد. برخی از پرینترهای انتقال حرارتی قادر به چاپ حرارتی مستقیم نیز هستند.
سه نوع ریبون برای استفاده در پرینترهای انتقال حرارتی وجود دارد:
• وکس که پر کاربردترین است و در برابر لکه تا حدی مقاوم است که برای چاپ لیبل های کاغذی مات و نیمه براق مناسب است.
• وکس/ رزین که در برابر لکه مقاوم است و برای کاغذهای نیمه براق و برخی از لیبل های ساخته شده از مواد مصنوعی مناسب است.
• رزین که در برابر خراش و مواد شیمیایی مقاوم است و برای لیبل های دارای روکش مصنوعی مناسب است.
عکس چاپگر برچسب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس