چانپون

دانشنامه عمومی

چانپون ( به ژاپنی: ちゃんぽん Chanpon ) یا چامپون، خوراک سنتی استان ناگازاکی در کشور ژاپن است. چانپون به معنی نودلی است که دارای مواد غذایی بسیار است. در این نوع غذا از ماهی مرکب، میگو، صدف و دیگر انواع مواد غذایی دریایی یا گوشت خوک، کلم برگ، هویج، جوانه ماش، تره فرنگی، قارچ ( Auricularia auricula - judae ) ، کالباس ماهی ( کامابوکو ) و غیره استفاده می شود. سوپ این نودل از عصارهٔ استخوان خوک یا مرغ تهیه می شود و نودل نیز از از جنس آرد گندم است. [ ۱]
عکس چانپونعکس چانپون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران