پیکسنوس دا هورتا

دانشنامه عمومی

پیکسنوس دا هورتا ( به پرتغالی: Peixinhos da horta ) یک غذای سنتی پرتغالی است. اسم این غذا را می توان به صورت لفظی به "باغچه ماهی" ترجمه کرد چرا که به تکه های کوچکی از ماهی های رنگارنگ شباهت دارد. [ ۱] این غذا توسط مبلغان عیسوی در قرن شانزده ام به ژاپن آورده شد که در آنجا به تمپورا تبدیل شد. [ ۲]
پیکسنوس دا هورتا معمولاً با لوبیای سبزی که داخل خمیر آرد گندم غوطه ور شده و سپس سرخ شده است، درست می شود. سبزیجات دیگری نیز مانند فلفل دلمه ای و کدو استفاده می شوند.
عکس پیکسنوس دا هورتا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران