پیاز قرمز

دانشنامه عمومی

پیاز قرمز که گاهی پیاز ارغوانی هم خوانده می شود، یک رقم از پیاز با پوست قرمز ارغوانی و گوشتی به رنگ سفید با رنگ جزئی قرمز است.
این پیاز از نظر اندازه متوسط تا بزرگ است و مزه ملایم[ ۱] [ ۲] تا شیرین دارد. اغلب به صورت خام، کباب یا کمی پخته شده با غذاهای دیگر مصرف شده یا به خاطر رنگش به سالاد اضافه می شود. [ ۲] زمانی که پخته شد رنگ قرمزش را از دست می دهد. پیاز قرمز در سراسر سال قابل دسترسی است. رنگ قرمز این پیاز، به علت آنتی سیانیدین هایی مثل سیانیدین است. پیاز قرمز ( در مقایسه با پیاز سفید و پیاز زرد ) مقدار زیادی زردینه[ ۳] و فیبر دارد. [ ۱]
پیاز قرمز را می توان ۳ تا ۴ ماه در دمای اتاق نگه داشت. [ ۴]
از پوست پیاز قرمز برای رنگ کردن استفاده می شود. [ ۵]
عکس پیاز قرمزعکس پیاز قرمز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس