پیاز شرقی

دانشنامه عمومی

پیاز شَرقی یک نوع پیاز خوراکی است. این گیاه بومی چین است، و در بسیاری از کشورهای دیگر نیز کشت می شود. [ ۱] خویشاوندان نزدیک آن شامل پیاز، موسیر، شالت، تره فرنگی، تره و سیر هستند. [ ۲]
به دلیل طعم بسیار ملایم و تازه آن، پیاز شرقی اغلب برای ترشی انداختن استفاده می شود و در ژاپن و ویتنام به عنوان غذای جانبی سرو می شود تا طعم قوی تر برخی از اجزای دیگر را در غذا متعادل کند. به عنوان مثال، در آشپزی ژاپنی، به عنوان چاشنی روی کاری ژاپنی مصرف می شود. [ ۳]
در ویتنام، ترشی پیاز شرقی، که در زبان ویتنامی به نام کو کیو شناخته می شود، اغلب در طول عید تت ( سال نو قمری ویتنامی ) سرو می شود.
پیاز شرقی در زبان ژاپنی با نام راکیو شناخته می شود. بطری های شیشه ای ترشی پیاز راکیو سفید در سوپرمارکت های آسیایی در آمریکای شمالی فروخته می شود.
پیاز شرقی در طب سنتی در طب نیروبخشی برای کمک به روده ها و بهبود و اشتها آوری معده استفاده می شود. [ ۴]
با وجود این که یک نوع پیاز بومی چین است، در دیگر نقاط آسیا و در آمریکا شمالی تبیعی سازی شده است، و کشت می شود. [ ۵] [ ۶]
عکس پیاز شرقی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس