پپه قورباغه

دانشنامه عمومی

پپه قورباغه ( به انگلیسی: Pepe the Frog ) یک میم اینترنتی به شمایل قورباغه ای سبزرنگ با پیکری انسان نما است. پپه را نخستین بار مت فوری در کمیک بویز کلاب معرفی کرد. کم کم این شخصیت به یک میم اینترنتی شناخته شده در مای اسپیس، گایا آنلاین و ۴چن بدل شد.
قورباغهٔ پپِه در حالات گوناگونی مانند «پپهٔ غمگین»، «پپهٔ عصبانی»، «پپهٔ احساساتی» و «پپهٔ خندان» به نمایش کشیده شده است.
در سال ۲۰۱۰، شخصیت پپه به نمادی از جنبش راست گرای آلترناتیو بدل شد. [ ۱] در سال ۲۰۱۶ اتحادیه ضد افترا پپه را در پایگاه داده خود نماد نفرت شناسایی کرد، اما تأکید کرد که بیشتر کاربرد این شخصیت در راستای نفرت پراکنی نیست. [ ۲] از آن تاریخ، آفریننده شخصیت قورباغهٔ پپه ناخوشنودی خود را از کاربرد پپه به جای نمادی از نفرت نشان داده و در همین راستا از سازمان هایی نیز شکایت کرده است. [ ۱]
پپه در اعتراضات ۲۰۱۹ هنگ کنگ نماد آزادی و مقاومت معترضان شد. [ ۳] ناراضیان، به ویژه کودکان و نوجوانان، این شخصیت را به عنوان کاریکاتوری می بینند که هم جالب به نظر می رسد و هم اینکه دل بسیاری از جوانان را ربوده است. در واقع پپه نمادی از هم دلی جوانان در این جنبش است. [ ۴]
در سال ۲۰۰۵، قورباغهٔ پپه توسط هنرمند و کاریکاتوریست آمریکایی مت فوری ساخته شد. استفاده از این شخصیت به عنوان یک میم اینترنتی، از کمیک بویز کلاب #۱ شروع شد.
در این کمیک قورباغهٔ پپه در حالی که شلوارش را تا قوزک پا پایین کشیده، در حال ادرار کردن است و تکیه کلام «چه حس خوبی داره» در آن به نمایش درآمده است.
پپه در ابتدا در پست های وبلاگ مای اسپیس مورد استفاده قرار گرفت و به سرعت در انجمن ها و سایت های اینترنتی به یک شوخی درون گروهی تبدیل شد. [ ۵]
در سال ۲۰۱۴، تصاویر پپه در رسانه های اجتماعی توسط افراد مشهور مانند کیتی پری و نیکی میناژ به اشتراک گذاشته شد. [ ۶] [ ۷]
در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ ایالات متحده، این میم با تبلیغات دونالد ترامپ درهم تنیده شده بود. در اکتبر سال ۲۰۱۵، ترامپ نمایه ای از پپه شبیه به خود را همراه با ویدئویی با نام «شما نمی توانید جلوی ترامپ را بگیرید» در توییتر خود منتشر کرد.
در جریان انتخابات، سازمان های مختلف خبری گزارش های فراوانی از ارتباط این شخصیت با جنبش ملی گرایی سفید و راست افراطی می دادند.
عکس پپه قورباغهعکس پپه قورباغهعکس پپه قورباغه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس