پونچا (نوشیدنی). پونچا ( به انگلیسی: Poncha ) یک نوشیدنی الکلی سنتی از جزیره مادیرا است که با آگواردنته د کانا ( الکل مقطر تهیه شده از آب نیشکر ) ، عسل، شکر یا آب پرتقال یا آب لیمو درست می شود. برخی شامل آب میوه های دیگر نیز هستند. [ ۱]
این ماده با یک ابزار مختلط کننده، مخلوط می شود و در مادیرا رسماً به اسم mexelote شناخته می شود، بیشتر به اسم caralhinho ( خروس کوچک ) ، نامیده می شود. [ ۲] [ ۳]
در مادیرا گفته می شود که پونچا سرماخوردگی را درمان می کند و در صورت داشتن علائم شبیه سرماخوردگی مردم را به نوشیدن آن ترغیب می کنند. این یک نوشیدنی الکلی قوی است. مردم مادیرا معمولاً این نکته را به گردشگرانی که از این جزیره بازدید می کنند، گوشزد می کنند.
نوشیدنی ممکن است از یک نوشیدنی هندی بنام pãnch / panch آمده باشد. در هندی pãnch / panch به معنی پنج است و در اصل با پنج ماده الکلی، شکر، لیمو، آب و چای یا ادویه جات تهیه می شد. نوشیدنی پانچ انگلیسی از آنجا نشات گرفته است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین ماده با یک ابزار مختلط کننده، مخلوط می شود و در مادیرا رسماً به اسم mexelote شناخته می شود، بیشتر به اسم caralhinho ( خروس کوچک ) ، نامیده می شود. [ ۲] [ ۳]
در مادیرا گفته می شود که پونچا سرماخوردگی را درمان می کند و در صورت داشتن علائم شبیه سرماخوردگی مردم را به نوشیدن آن ترغیب می کنند. این یک نوشیدنی الکلی قوی است. مردم مادیرا معمولاً این نکته را به گردشگرانی که از این جزیره بازدید می کنند، گوشزد می کنند.
نوشیدنی ممکن است از یک نوشیدنی هندی بنام pãnch / panch آمده باشد. در هندی pãnch / panch به معنی پنج است و در اصل با پنج ماده الکلی، شکر، لیمو، آب و چای یا ادویه جات تهیه می شد. نوشیدنی پانچ انگلیسی از آنجا نشات گرفته است.
wiki: پونچا (نوشیدنی)