پوست مرکبات

دانشنامه عمومی

پوست مرکبات ( به انگلیسی: Orange Peel ) معمولاً به صورت خشک در صنعت صنعت شیرینی سازی و به عنوان یک گیاه دارویی در درست کردن دم نوش بکار برده می شود. در تهیهٔ دمنوش برخلاف شیرینی سازی به پوست مرکبات شکر اضافه نمی شود. مرکبات هم دارای طعم شیرین و هم غیرشیرین هستند. پوست مرکبات غیرشیرین برای نمونه نارنج ( که به آن «پرتقال تلخ» هم می گویند ) ، از نظر داشتن خواص دارویی ارزش بیشتری از نوع شیرینِ مرکبات دارد. دمنوش پوست مرکبات اثر آرامبخشی قوی دارد و در رفع بی خوابی مؤثر است. پوست مرکبات در درست کردن چای های ترکیبی گیاهی بسیار کاربرد دارد. در تسهیل عمل هضم و بهبود عملکرد معده تأثیر داشته، در رفع اسهال بکار می رود. در بهبود سندرم روده تحریک پذیر تأثیر دارد. به صورت شربت برای تسکین سرفه بکار می رود. [ ۱]
عکس پوست مرکباتعکس پوست مرکباتعکس پوست مرکبات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس