فرهنگ فارسی
( اسم ) نوعی خوراک . طرز تهیه - ۳۵٠ گرم شیر را با مقداری کافی قند و یک قلم وانیل جوشانیده سپس ۸ دانه بیسکویت در آن خیسانیده بیسکویت ها را در قالبی که چرب کرده و آرد نان پاشیده اند میگذارند. چهار دانه تخم مرغ را نیز شکستهسفید. آنرا خوب هم میزنند آنگاه زرده ها را هم مخلوط و با شیرجوشیده ممزوج کرده روی بیسکویتها ریزند و قالب را پنج دقیقه در فر گرم گذارند و پس از طبخ گرم یا سرد صرف کنند. یا پودینگ آلبالو . چهار دانه تخم مرغ شکستهزرده و سفیده را خوب زده۱۵٠ گرم قند ساییده و ۵٠٠ گرم شیر جوشید. نیم گرم ۵ گرم نمک و ۲٠٠ گرم آرد سفید را بتدریج مخلوط کنند. قالب شیرینی پزی را با کره چرب کرده و اجزا را در آن ریزند و روی آتش قرار دهند تا زیر شیرینی سفت شود. آنگاه مقداری آلبالوی هسته گرفته را روی پودینگ ریزند و هم زنند یا مربای آلبالو یا میوه های دیگر اضافه کنند و مواظبت نمایند موقع هم زدن قسمت بست. ته شیرینی بهم نخورد. سپس آنرا در فر - یا بهتراست در ظرفی از آب جوش - قرار داده بپزند. پس از پختن و سرد کردن آنرا در ظرف خوراک برگردانده سر میزبرند.
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
دانشنامه عمومی
پودینگ ( به انگلیسی: pudding ) یکی از انواع دسرها است. پودینگ هایی که در قدیم تهیه می شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک مادهٔ غذایی این مواد را به هم اتصال می داد؛ این مادهٔ اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای به هم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می کردند. معروف ترین این نوع پودینگ، «پودینگ سیاه» است. این نوع پودینگ های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می شوند.
امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ هستند.
در طبقه بندی کلی تر، به هر نوع دسری پودینگ گفته می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفامروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ هستند.
در طبقه بندی کلی تر، به هر نوع دسری پودینگ گفته می شود.
wiki: پودینگ
مترادف ها
پودینگ
پیشنهاد کاربران
هارلی کویین به جوکر می گفت پودینگ یعنی نوعی شیرینی
و جوکر به هارلی میگفت عسلم
و جوکر به هارلی میگفت عسلم
به نام خدا
شیرینی هایی که با شکر وتخم مرغ و شیر وآرد که در بعضی ها هم پودر ژلاتین ریخته میشود پودینگ یا به اصطلاح شیرینی های انگلیسی گفته میشود
شاید بعضی ها بگن چقدر زیاد توضیح میده، من براتون کل جواب رو در یک بند خلاصه کردم
شیرینی هایی که با شکر وتخم مرغ و شیر وآرد که در بعضی ها هم پودر ژلاتین ریخته میشود پودینگ یا به اصطلاح شیرینی های انگلیسی گفته میشود
شاید بعضی ها بگن چقدر زیاد توضیح میده، من براتون کل جواب رو در یک بند خلاصه کردم