ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر گرویر ( فرانسوی: Gruyère ; UK: /ˈɡruːjɛər/ , US: /ɡruːˈjɛər, ɡriˈ - / ، فرانسوی: ( شنیدن ) ; آلمانی: Greyerzer ) یک نوع پنیر سفت سوئیسی است که خاستگاه آن کانتون های فریبورگ، وود، نوشاتل، ژورا و برن در سوئیس بوده است. نام این شهر از شهر گرویر در فریبورگ گرفته شده است. در سال ۲۰۰۱، گرویر عنوان نام اصلی کنترل ( AOC ) را به دست آورد که از سال ۲۰۱۳ به عنوان تحت حمایت نام اصلی ( AOP ) تبدیل شد.
گرویر به عنوان پنیر سوئیسی یا آلپاین طبقه بندی می شود که شیرین است هر چند کمی طعم شور دارد و مزهٔ آن با گذشت زمان بسیار تفاوت می یابد. اغلب وقتی که تازه است کرمی و آجیلی توصیف می شود و با گذشت زمان، قاطع تر، خاکی تر و پیچیده تر می شود. هنگامی که به طور کامل کهنه می شود ( پنج ماه تا یک سال ) ، تمایل به ترک های کوچکی دارد که بافتی کمی دانه دانه ایجاد می کند. گرویر امروزی برخلاف پنیر امنتال، که اغلب با آن اشتباه گرفته می شود، حفره های کمی دارد، که البته در قرن نوزدهم همیشه اینطور نبود. این پنیر محبوب ترین پنیر سوئیسی در سوئیس و در بیشتر اروپا است. [ ۱]
پنیر گرویر به طور کلی به عنوان یکی از بهترین پنیرها برای پخت شناخته می شود که طعمی متمایز اما نه فوق العاده دارد. در تارت کیش، گرویر طعم خوش مزه ای را بدون تحت الشعاع قرار دادن سایر مواد ایجاد می کند. این یک پنیر با قابلیت ذوب بالا است. [ ۲] همچنین به طور سنتی در سوپ پیاز فرانسوی و همچنین در کروک مسیو ( croque - monsieur ) ، یک ساندویچ ژامبون و پنیر گرم کلاسیک فرانسوی استفاده می شود. گرویر در تهیه کوردن بلو مرغ و گوساله نیز استفاده می شود. گرویر یک پنیر معمولی سر سفره است و وقتی رنده شود، اغلب با سالاد و پاستا استفاده می شود. از رنده شدهٔ پنیر گرویر، در بالای تورین، نوعی سوپ سیر فرانسوی نیز استفاده می شود که روی نان خشک سرو می شود. شراب های سفید، مانند ریزلینگ، به خوبی با پنیر گرویر جفت می شوند. آبجوی گازدار و آبجو باک نیز از نوشیدنی های مشابه هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپنیر گرویر ( فرانسوی: Gruyère ; UK: /ˈɡruːjɛər/ , US: /ɡruːˈjɛər, ɡriˈ - / ، فرانسوی: ( شنیدن ) ; آلمانی: Greyerzer ) یک نوع پنیر سفت سوئیسی است که خاستگاه آن کانتون های فریبورگ، وود، نوشاتل، ژورا و برن در سوئیس بوده است. نام این شهر از شهر گرویر در فریبورگ گرفته شده است. در سال ۲۰۰۱، گرویر عنوان نام اصلی کنترل ( AOC ) را به دست آورد که از سال ۲۰۱۳ به عنوان تحت حمایت نام اصلی ( AOP ) تبدیل شد.
گرویر به عنوان پنیر سوئیسی یا آلپاین طبقه بندی می شود که شیرین است هر چند کمی طعم شور دارد و مزهٔ آن با گذشت زمان بسیار تفاوت می یابد. اغلب وقتی که تازه است کرمی و آجیلی توصیف می شود و با گذشت زمان، قاطع تر، خاکی تر و پیچیده تر می شود. هنگامی که به طور کامل کهنه می شود ( پنج ماه تا یک سال ) ، تمایل به ترک های کوچکی دارد که بافتی کمی دانه دانه ایجاد می کند. گرویر امروزی برخلاف پنیر امنتال، که اغلب با آن اشتباه گرفته می شود، حفره های کمی دارد، که البته در قرن نوزدهم همیشه اینطور نبود. این پنیر محبوب ترین پنیر سوئیسی در سوئیس و در بیشتر اروپا است. [ ۱]
پنیر گرویر به طور کلی به عنوان یکی از بهترین پنیرها برای پخت شناخته می شود که طعمی متمایز اما نه فوق العاده دارد. در تارت کیش، گرویر طعم خوش مزه ای را بدون تحت الشعاع قرار دادن سایر مواد ایجاد می کند. این یک پنیر با قابلیت ذوب بالا است. [ ۲] همچنین به طور سنتی در سوپ پیاز فرانسوی و همچنین در کروک مسیو ( croque - monsieur ) ، یک ساندویچ ژامبون و پنیر گرم کلاسیک فرانسوی استفاده می شود. گرویر در تهیه کوردن بلو مرغ و گوساله نیز استفاده می شود. گرویر یک پنیر معمولی سر سفره است و وقتی رنده شود، اغلب با سالاد و پاستا استفاده می شود. از رنده شدهٔ پنیر گرویر، در بالای تورین، نوعی سوپ سیر فرانسوی نیز استفاده می شود که روی نان خشک سرو می شود. شراب های سفید، مانند ریزلینگ، به خوبی با پنیر گرویر جفت می شوند. آبجوی گازدار و آبجو باک نیز از نوشیدنی های مشابه هستند.
wiki: پنیر گرویر