پنیر رومی

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر رومی ( عربی مصری: جبنه رومی gebna rūmi ، همچنین به عنوان gebna romi or gebna turki شناخته می شود. در اسکندریه ) یکی از انواع پنیر اصلی در مصر است. بوی تند دارد و بسته به سن درجات شوری آن متفاوت است. [ ۱]
اعتقاد بر این است که پنیر رومی از پنیر Kefalotyri یونانی گرفته شده است. این پنیر اصلی سخت در مصر است. [ ۲] متعلق به همان خانواده پکورینو رومانو و مانچگو است. [ ۳] پنیر رومی از شیر گاو یا از مخلوط شیر گاو و گاومیش تهیه می شود. از کشت استارتر استفاده نمی شود. [ ۴] شیر طبیعی، با خامه کامل است. ممکن است دانه فلفل سیاه اضافه شود. [ ۵] بعد از ۳ تا ۴ ماه پنیر بافت باز و طعمی تند و تند پیدا می کند. [ ۶] پنیر رومی در ۱۰ کیلوگرم ( ۲۲ پوند ) دیسک ها یا به صورت برش هایی با وزن متغیر در بسته بندی خلاء. [ ۵] در یک وعده اونس ۱۰۰ کالری با حدود ۲۸ درصد چربی اشباع شده وجود دارد. [ ۷]
افزودن سطوح پایین PGE یا لیپازها از R. miehei یا R. pusillus برای بهبود طعم Ras گزارش شده است. [ نیازمند شفاف سازی] و پنیرهای Domiati. [ ۸] در سال ۱۹۸۵ پنیر آزمایشی راس با استفاده از مقادیر مساوی شیر گاو و گاومیش با افزودن ۲۰ تا ۳۰ درصد شیر سویا ساخته شد. محتوای چربی کمتر از پنیر طبیعی بود، و طعم آن اندکی تحت تأثیر قرار گرفت، اما گفته شد که نتیجه «خواص حسی رضایت بخشی» دارد. [ ۹] اگرچه میش پنیر تخمیری به طور سنتی از ماست چکیده تهیه می شود، محصولات تجاری مشابه میش ممکن است از پنیرهای راس و دومیاتی تهیه شوند. [ ۱۰]
عکس پنیر رومی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس