پنیر تبتی یک غذای اصلی در غذاهای تبتی است. پنیرهای تبتی شامل پنیرهای نرم شبیه پنیر دلمه ای است که از دوغی به نام چورا لوئنپا ( یا سر ) تهیه می شود. [ ۱] پنیر سخت چورا کامپو نامیده می شود. پنیر فوق سخت که از ماست جامد تهیه می شود، چورپی نامیده می شود و در سیکیم و نپال نیز یافت می شود. [ ۲] نوع دیگری از پنیر به نام شوشا یا چورول با طعمی شبیه لیمبرگر از خامه و پوست شیر تهیه می شود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: پنیر تبتی