پرورش قهوه در سایه

دانشنامه عمومی

پرورش قهوه در سایه ( انگلیسی: Shade - grown coffee ) تولید نوعی قهوه است که از گیاهان قهوه که زیر سایبان درختان رشد کرده اند، بدست آمده است. سایبانی در ابعاد مختلف، برای کشت و پرورش قهوه در سایه، توسط درختان سایه انداز، ایجاد شده است. به خاطر اینکه در این روش، از اصول اکولوژی طبیعی برای ترویج همزیستی با اکولوژیکی طبیعی بهره گرفته می شود، پرورش قهوه در سایه می تواند به عنوان شاخه ای از کشت پایا یا دارکشت ورزی مطرح شود. قهوه تولید شده، می تواند تحت عنوان «پرورش یافته در سایه»، برای فروش عرضه گردد.
قهوه ( به خصوص قهوه عربیکا ) یک درخت کوچک یا درختچه ای است که در زیراُشکوب جنگل، در محیط طبیعی و بکر آنجا، رشد می کند و از دیرباز، قهوه تولید شده ای برای عرضه تجاری بود که زیر سایه درختان دیگر، بدست آمده بود. از اواسط دههٔ ۱۹۷۰، [ ۱] به منظور افزایش تولید محصول، نوعی از درختان و درختچه های جدید که در مقابل نور آفتاب مقاوم بوده و در برابر وقوع بیماری های قارچی، به ویژه در برابر زنگ گیاهی قهوه ( Hemileia vastatrix ) که توسط نوعی قارچ ایجاد می شود، ایمن تر و قویتر شده بودند، تولید شده و رواج یافتند.
عکس پرورش قهوه در سایه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس