پروتئین سویا

دانشنامه عمومی

پروتئین سویا پروتئینی است که از سویا جدا می شود. این ماده از کنجاله سویا تهیه می شود که پوست آن کنده و چربی آن گرفته شده است. لوبیای سویای به سه گونه محصول تجاری با پروتئین بالا تبدیل می شود: آرد سویا، کنسانتره و خالص شده. پروتئین سویا خالص از سال ۱۹۵۹ به دلیل ویژگی های کارکردی در غذاها استفاده می شود. [ ۱]
عکس پروتئین سویا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس