پای گوشت و سیب زمینی

دانشنامه عمومی

پای گوشت و سیب زمینی نوعی پای محبوب است که در انگلستان خورده می شود. [ ۱] پای گوشت و سیب زمینی در نسخه های مختلفی وجود دارد و از یک محفظه شیرینی حاوی: سیب زمینی، گوشت بره یا گاو، و گاهی هویج یا پیاز تشکیل شده است. [ ۲] آنها را اغلب می توان در یک فروشگاه تخصصی پای، نوعی نانوایی متمرکز بر پای، یا در یک مغازه چیپس فروشی خریداری کرد. یک پای گوشت و سیب زمینی پر کردنی مشابه خمیر کورنیش دارد و با پای گوشت تفاوت دارد زیرا محتوای آن معمولاً کمتر از ۵۰٪ گوشت است. آنها را می توان به طور معمول به عنوان غذای آماده مصرف کرد، اما در بسیاری از خانه ها یک غذای اصلی خانگی است. اغلب با کلم قرمز سرو می شود.
در سال ۲۰۰۴، برنامه آی تی وی نمایش پل اوگریدی محصول شرکت دنبی دیل پای را به عنوان بهترین پای گوشت و سیب زمینی بریتانیا انتخاب کرد. [ ۳]
در سال ۲۰۱۷، مارتین اپلتون - کلر در مسابقات قهرمانی جهانی پای خوردن در ویگان، منچستر بزرگ، رکورد جدیدی را در سرعت خوردن به دست آورد. اپلتون - کلر با تمام کردن پای گوشت و سیب زمینی در ۳۲ ثانیه عنوان خود را حفظ کرد. [ ۴]
عکس پای گوشت و سیب زمینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس