پای سیب زمینی شیرین

دانشنامه عمومی

پای سیب زمینی شیرین ( همچنین به عنوان کاسرول سیب زمینی شیرین نیز شناخته می شود ) یک دسر سنتی است که منشأ آن در جنوب ایالات متحده در میان جامعه آفریقایی آمریکایی است. اغلب در طول فصل تعطیلات آمریکا، به ویژه در روز شکرگزاری و کریسمس، به جای پای کدو تنبل سرو می شود، که در سایر مناطق ایالات متحده سنتی تر است.
این در یک پوسته پای باز بدون پوسته بالایی ساخته می شود. مواد پر کردنی شامل پوره سیب زمینی شیرین، شیر تبخیر شده، شکر، ادویه جات مانند جوز هندی و تخم مرغ است. سایر مواد احتمالی شامل عصاره وانیل یا لیمو است. بسته به نسبت پوره سیب زمینی، شیر و تخم مرغ، پر کردن کاسترد پخته شده ممکن است از سبک و ابریشمی تا متراکم متفاوت باشد.
اگرچه دستور تهیه پای سبزیجات خامه ای به اروپای قرون وسطی برمی گردد، پای سیب زمینی شیرین از اوایل دوران استعمار در جنوب ایالات متحده ظاهر می شود. استفاده از سیب زمینی شیرین در غذاهای جنوبی و آفریقایی - آمریکایی به غذاهای بومی آمریکا برمی گردد. سیب زمینی شیرین که بومی قاره آمریکاست، احتمالاً توسط بردگان آفریقایی به عنوان جایگزینی برای سیب زمینی موجود در سرزمین خود استفاده می شد. پای سیب زمینی شیرین آداب و رسوم ساخت پای اروپایی را در تهیه سیب زمینی شیرین اعمال می کند. دستور العمل های پای سیب زمینی شیرین برای اولین بار در کتاب های آشپزی چاپی در قرن هجدهم ظاهر شد، جایی که آن را با غذاهای خوشمزه سبزیجات گنجانده بودند. در قرن نوزدهم، پای سیب زمینی شیرین بیشتر به عنوان دسر طبقه بندی می شد.
یکی از انواع آن پای هاوپیا سیب زمینی شیرین هاوایی است.
عکس پای سیب زمینی شیرین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس