پاندرو

دانشنامه عمومی

پاندورو یک نان شیرینی سنتی ایتالیایی است که عمدتاً در هنگام کریسمس و سال نو پخته و سرو می شود. خاستگاه این نوع شیرینی شهر ورونا محسوب می شود.
این دسر غالباً با شکر قنادی و وانیل تهیه می شود که نمایانگر قله های برفی کوه های آلپ ایتالیا در طول کریسمس است.
• di Giovine, Elia ( 1989 ) . Pandoro. Successo segreto di un dolce dalle origini alla fase industriale [ Pandoro. Secret success of a sweet from its origins to mass production] ( به ایتالیایی ) . Gemma Editco. ISBN  8889125284. di Giovine, Elia ( 1989 ) . Pandoro. Successo segreto di un dolce dalle origini alla fase industriale [ Pandoro. Secret success of a sweet from its origins to mass production] ( به ایتالیایی ) . Gemma Editco. ISBN  8889125284. di Giovine, Elia ( 1989 ) . Pandoro. Successo segreto di un dolce dalle origini alla fase industriale [ Pandoro. Secret success of a sweet from its origins to mass production] ( به ایتالیایی ) . Gemma Editco. ISBN  8889125284.
• پان دئورو
• آشپزی ونتو
• دسرهای ایتالیایی
• غذاهای کریسمس
• نان های ایتالیایی
• نان های شیرین
• نان های مخمر
• یادکردهای دارای منبع به زبان ایتالیایی
عکس پاندروعکس پاندرو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس