پاریس–برست

دانشنامه عمومی

پاریس - برست نوعی دسر فرانسوی است که آن را از خمیر پفی و خامه طعم دارشدۀ پرالین درست می کنند.
لوئیس دوراند، شیرینی پز اهل مزون لفیت، در سال ۱۹۱۰، به درخواست پیر گیفارد برای بزرگداشت مسابقۀ دوچرخه سواری پاریس - برست که او در سال ۱۸۹۱ آن را آغاز کرده بود، این شیرینی گرد چرخ مانند را درست کرد. [ ۱] شکل دایره وار آن یادآور چرخ است. در جریان مسابقات دوچرخه سواری پاریس - برست، این دسر، به دلیل اینکه کالری زیاد و همچنین نام جذابی داشت، بین دوچرخه سواران محبوب شد، و حالا در سراسر فرانسه می شود آن را یافت. [ ۲]  
↑ Mollois, Emmanuel. Et Voila. Fremantle Press ↑ Tom Kevill - Davies ( 2009 - 06 - 16 ) . "Paris Brest - The Breakfast of Champions". The Hungry Cyclist. Archived from the original on 2009 - 10 - 15. Retrieved 2009 - 09 - 26.
• شیرینی های فرانسوی
عکس پاریس–برست
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس