پارکین

دانشنامه عمومی

پارکین یک نان شیرینی زنجبیلی است که به طور سنتی با بلغور جو دوسر و ملاس تهیه می شود، [ ۱] و خاستگاه آن شمال انگلیس است. [ ۲] پارکین پس از پخت حالت سفتی دارد اما با مرطوب کردن سطح آن، نرم شده و حتی گاهی چسبناک می شود.
مواد اصلی پارکین شامل بلغور جو دوسر، آرد، گیاه خاکی سیاه ( شبیه ملاس ) ، کره ( به طور سنتی چربی خوک، اما در دستور العمل های مدرن از کره، مارگارین یا روغن کلزا استفاده می شود ) و زنجبیل است. .
آرد مورد استفاده در پارکین در انگلستان حاوی مقدار کمی ماده خمیرمایه شیمیایی است که به خودی خود عمل می آید. اگر این مورد در دسترس نیست، یا اگر نسبت بلغور جو دوسر زیاد است، افزودن ماده مهار کننده، مانند بیکینگ پودر یا مخلوطی از بی کربنات سدیم و سس تارتار ضروری است.
یکی از ویژگی های اصلی پارکین این است که به خوبی بافت خود را حفظ می کند. آن را گرم می کنند یا در هوای آزاد قرار می دهند تا سفت و خشک شود و تا حداکثر دو هفته با مرطوب کردن آن دوباره به شکل تازه مصرف شود.
عکس پارکینعکس پارکینعکس پارکین

پارکین (آرکانزاس). پارکین ( آرکانزاس ) ( به انگلیسی: Parkin, Arkansas ) یک شهر در ایالات متحده آمریکا با جمعیت ۱٬۶۰۲ نفر است که در آرکانزاس واقع شده است. [ ۱]
موقعیت جغرافیایی شهرها و مناطق اطراف به شرح زیر است:
عکس پارکین (آرکانزاس)عکس پارکین (آرکانزاس)عکس پارکین (آرکانزاس)عکس پارکین (آرکانزاس)عکس پارکین (آرکانزاس)عکس پارکین (آرکانزاس)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس