لغت نامه دهخدا
پاته. [ ت ِ ] ( اِخ ) ژان باپتیست. نقاش فرانسوی. مولد بسال 1695م. مطابق با 1107 هَ. ق. در والانسی یِن و وفات در سنه 1736م. مطابق با 1149 هَ. ق.
فرهنگ فارسی
نقاش فرانسوی
گویش مازنی
دانشنامه عمومی
پاته ( به فرانسوی: pâté ) نوعی غذا است که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و مانند آن ها در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست می شود. پاته یا هم به طور گرم و هم به صورت سرد سِرو می شود. پاته به خصوص اشاره به «پای»ی دارد که در درون آن گوشت قرار دارد. در داخل قالب انواع خمیر، مانند خمیر هزارلا پهن شده و مواد غذایی در درون آن فشرده شده و پخت می شود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: پاته
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید