پات پریک کینگ ( تای: ผัดพริกขิง؛ تلفظ pʰàt pʰrík kʰǐŋ ) نوعی کاری تایلندی است که از سایر انواع کاری های تایلندی همچون «کاری قرمز» کم آب تر است؛ چرا که در روغن سرخ می شود و معمولاً در پخت آن از شیر نارگیل استفاده نمی شود.
قوام این غذا سفت تر از سایر کاری ها است و رنگ آن به دلیل استفاده از فلفل قرمز تند، قرمزِ روشن است. ( در زبان تایلندی، phrik به معنی فلفل تند است. ) نام تایلندی این غذا کمی غلط انداز است، چرا که در پخت آن از زنجبیل استفاده نمی شود. [ ۱] ( در زبان تایلندی، khing به معنی زنجبیل است ) .
از سایر موادی که در پختِ این غذا بکار می رود می توان به علف لیمو، سیر و گالانگال اشاره کرد. [ ۲] در تایلند گاهی از «رُب کاری» به جای «گالانگال» استفاده می شود. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفقوام این غذا سفت تر از سایر کاری ها است و رنگ آن به دلیل استفاده از فلفل قرمز تند، قرمزِ روشن است. ( در زبان تایلندی، phrik به معنی فلفل تند است. ) نام تایلندی این غذا کمی غلط انداز است، چرا که در پخت آن از زنجبیل استفاده نمی شود. [ ۱] ( در زبان تایلندی، khing به معنی زنجبیل است ) .
از سایر موادی که در پختِ این غذا بکار می رود می توان به علف لیمو، سیر و گالانگال اشاره کرد. [ ۲] در تایلند گاهی از «رُب کاری» به جای «گالانگال» استفاده می شود. [ ۳]
wiki: پات پریک کینگ