پابلو اسکوبار . . . . . . . پابلو اسکوبار، قاچاقچی کوکایین بود. وی را به عنوان ثروتمندترین قاچاقچی تاریخ بشر می شناسند که ثروت خالصش به ۳۰ میلیارد دلار ( معادل ۴۸ تا ۵۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ ) می رسید. [ ۱] با القابی چون پدرخوانده، رئیس، جادوگر، رابین هود، بزرگ ترین گانگستر جهان، قاچاقچی افسانه ای و سلطان کوکائین بود
شغل پابلو، تجارت کوکائین کلمبیا به آمریکا و اروپا بود ولی با اشتغال برای مردم و ساخت خانه ها برایشان و تأسیس کارخانه ها و تفریحات و سرگرمی ها و ورزش برای مردم یک چهره محبوب بود؛ مخصوصاً در شهر زادگاهش مدلین. وی رئیس باشگاه فوتبال اتلتیکو ناسیونال بوده است. پابلو اسکوبار علاوه بر تجارت کوکائین که با محبوبیت و رشوه و قتل همراه بود اما علاقمندی سیاسی و منش سوسیالیستی هم داشت ( مانند چه گوارا در آمریکای لاتین ) . او آرزوی رئیس جمهور کلمبیا شدن را داشت حتی در انتخابات به دلیل محبوبیت مردمی به نمایندگی مجلس کنگره کلمبیا هم رسید. پول فراوان و منش سوسیالیستی و ورود به سیاست آن هم در کشور کلمبیا که حیاط خلوت آمریکا بود، برایش دردسرساز شد. تلاش های پابلوی قاچاقچی، ثروتمند محبوب برای رسیدن به مقامات بالای سیاست کلمبیا و روحیه ضدآمریکایی او باعث خونریزی های فراوان شد و ترورهای فراوان سیاسی و قضات و پلیس را به دنبال داشت. ترور کاندیدای ریاست جمهوری و انفجار هواپیمای ها کاندیداها از جملهٔ آن ها هستند. آمریکا با فشار بر دولت کلمبیا و همکاری با پلیس کلمبیا و اتحاد با گروه های تبهکار کلمبیایی لوس پپس و باند رقیب قاچاق کوکایین شهر کالی، عرصه را بر اسکوبار تنگ کرد. او دیگر نمی توانست ثروتش را در بانک های دولت نگهداری کند و افرادش هم کشته و تلفات سنگین می داد و دائم در جنگ گریز با دشمنانش بود. او به دلیل محبوبیت مردمی و قدرتش توانست با قانون «استرداد»، با آمریکا مقابله کند و طی تفاهم با دولت در زندان مجلل خودساخته کاتدرال درون کشور کلمبیا زندانی باشد، که البته از آنجا هم به فعالیت های پولساز تجارت کوکائینش و رفتارهای جاه طلبانه سیاسی ضدآمریکایی ادامه می داد. دولت آمریکا با فشار بر دولت کلمبیا قصد حمله و دستگیری و مرگ او را داشت که پابلو با دانستن آن از زندانش فرار کرده و در شهر محبوبش مدلین بین مردم با مأموران مواد مخدر آمریکا و پلیس کلمبیا و گروهای مخالفش درگیری ها را ادامه داد. نهایتاً با متلاشی شدن باند او و کشته شدن افرادش، اسکوبار در سال ۱۹۹۳ در کلمبیا به دست پلیس و ارتش کلمبیا در یک درگیری کشته شد. به گفته روبرتو اسکوبار برادر و حسابدار شخصی پابلو، وی در اوج قدرتش هفته ای صد میلیون دلار درآمد داشت و ثروت او به قدری عظیم بود که صندوق های پول نقد را در مزارع کشاورزی، انبارهای مخروبه و بین دیوار خانه های اعضای شبکهٔ خود پنهان می کرد و هر سال حدود ۱۰ درصد این پول ها به دلیل جویدن موش ها یا نفوذ آب از بین می رفتند. [ ۲] تنها پسر او سال ۲۰۰۹ در مصاحبه ای با دیلی تلگراف گفت که یک بار پدرش هنگام فرار به همراه اعضای خانواده حدود دو میلیون دلار اسکناس را آتش زد تا با آن ها گرم شویم و غذا بپزیم. [ ۳] پابلو اسکوبار در کنار تجارت مواد برای مردم مدلین خانه های رایگان می ساخت و زمانی که بین مردم بود به آن ها همانند رابین هود پول اهدا می کرد و به شدت از آن زمان تا کنون مورد احترام مردم کلمبیا به خصوص شهر مدلین است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشغل پابلو، تجارت کوکائین کلمبیا به آمریکا و اروپا بود ولی با اشتغال برای مردم و ساخت خانه ها برایشان و تأسیس کارخانه ها و تفریحات و سرگرمی ها و ورزش برای مردم یک چهره محبوب بود؛ مخصوصاً در شهر زادگاهش مدلین. وی رئیس باشگاه فوتبال اتلتیکو ناسیونال بوده است. پابلو اسکوبار علاوه بر تجارت کوکائین که با محبوبیت و رشوه و قتل همراه بود اما علاقمندی سیاسی و منش سوسیالیستی هم داشت ( مانند چه گوارا در آمریکای لاتین ) . او آرزوی رئیس جمهور کلمبیا شدن را داشت حتی در انتخابات به دلیل محبوبیت مردمی به نمایندگی مجلس کنگره کلمبیا هم رسید. پول فراوان و منش سوسیالیستی و ورود به سیاست آن هم در کشور کلمبیا که حیاط خلوت آمریکا بود، برایش دردسرساز شد. تلاش های پابلوی قاچاقچی، ثروتمند محبوب برای رسیدن به مقامات بالای سیاست کلمبیا و روحیه ضدآمریکایی او باعث خونریزی های فراوان شد و ترورهای فراوان سیاسی و قضات و پلیس را به دنبال داشت. ترور کاندیدای ریاست جمهوری و انفجار هواپیمای ها کاندیداها از جملهٔ آن ها هستند. آمریکا با فشار بر دولت کلمبیا و همکاری با پلیس کلمبیا و اتحاد با گروه های تبهکار کلمبیایی لوس پپس و باند رقیب قاچاق کوکایین شهر کالی، عرصه را بر اسکوبار تنگ کرد. او دیگر نمی توانست ثروتش را در بانک های دولت نگهداری کند و افرادش هم کشته و تلفات سنگین می داد و دائم در جنگ گریز با دشمنانش بود. او به دلیل محبوبیت مردمی و قدرتش توانست با قانون «استرداد»، با آمریکا مقابله کند و طی تفاهم با دولت در زندان مجلل خودساخته کاتدرال درون کشور کلمبیا زندانی باشد، که البته از آنجا هم به فعالیت های پولساز تجارت کوکائینش و رفتارهای جاه طلبانه سیاسی ضدآمریکایی ادامه می داد. دولت آمریکا با فشار بر دولت کلمبیا قصد حمله و دستگیری و مرگ او را داشت که پابلو با دانستن آن از زندانش فرار کرده و در شهر محبوبش مدلین بین مردم با مأموران مواد مخدر آمریکا و پلیس کلمبیا و گروهای مخالفش درگیری ها را ادامه داد. نهایتاً با متلاشی شدن باند او و کشته شدن افرادش، اسکوبار در سال ۱۹۹۳ در کلمبیا به دست پلیس و ارتش کلمبیا در یک درگیری کشته شد. به گفته روبرتو اسکوبار برادر و حسابدار شخصی پابلو، وی در اوج قدرتش هفته ای صد میلیون دلار درآمد داشت و ثروت او به قدری عظیم بود که صندوق های پول نقد را در مزارع کشاورزی، انبارهای مخروبه و بین دیوار خانه های اعضای شبکهٔ خود پنهان می کرد و هر سال حدود ۱۰ درصد این پول ها به دلیل جویدن موش ها یا نفوذ آب از بین می رفتند. [ ۲] تنها پسر او سال ۲۰۰۹ در مصاحبه ای با دیلی تلگراف گفت که یک بار پدرش هنگام فرار به همراه اعضای خانواده حدود دو میلیون دلار اسکناس را آتش زد تا با آن ها گرم شویم و غذا بپزیم. [ ۳] پابلو اسکوبار در کنار تجارت مواد برای مردم مدلین خانه های رایگان می ساخت و زمانی که بین مردم بود به آن ها همانند رابین هود پول اهدا می کرد و به شدت از آن زمان تا کنون مورد احترام مردم کلمبیا به خصوص شهر مدلین است.
wiki: پابلو اسکوبار