ویندتورته اسپانیایی

دانشنامه عمومی

ویندتورته اسپانیایی ( آلمانی: Spanische Windtorte ) یک نوع تورته قدیمی اتریشی است. در تهیه آن بیشتر از مرنگ و خامه زده شده استفاده می شود.
این تورته در دوره باروک امپراتوری اتریش - مجارستان محبوب شد و دستور پخت آن در چندین کتاب آشپزی قرن نوزدهمی برجا مانده است. [ ۱]
اشاره اسپانیایی در نام تورته ممکن است به دلیل شیفتگی دودمان هابسبورگ به اسپانیا باشد. [ ۲] نظریه دیگری این نام را به مسیر زیارت مؤمنان کاتولیک از راه کامینو د سانتیاگو مربوط می داند. [ ۳]
ویندتورته اسپانیایی هم اکنون نیز به مرنگ های کوچک پخته شده یا اصطلاحاً بوسهٔ مرنگ اشاره دارد. [ ۴]
عکس ویندتورته اسپانیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس