ولف ۳۵۹ یک کوتوله سرخ در صورت فلکی شیر و نزدیک دائرةالبروج است. این ستاره با فاصلهٔ حدود ۷٫۹ سال نوری یکی از نزدیک ترین ستاره ها به خورشید است. با وجود این فاصلهٔ نزدیک، قدر ظاهری اش ۱۳٫۵۴ است و بنابراین فقط با تلسکوپ های به نسبت بزرگ دیده می شود. نزدیکی این ستاره با زمین باعث شده است تا در بسیاری از کارهای تخیلی به آن اشاره شود. [ ۱]
ولف ۳۵۹ یکی از کم نورترین و سبک ترین ستاره های شناخته شده است. دمای لایهٔ نورسپهر آن، لایه ای بیرونی که نور از آن تابیده می شود، ۲۸۰۰ کلوین است. این دما برای شکل گیری و دوام ترکیبات شیمیایی به اندازهٔ کافی پایین است. خطوط جذبی ترکیباتی مثل آب یا اکسید تیتانیوم ( II ) در طیف این ستاره مشاهده شده است. [ ۲] میدان مغناطیسی سطح این ستاره از میانگین میدان مغناطیسی خورشید قوی تر است. این میدان مغناطیسی قدرتمند به همراه جریان های همرفتی سطحی، باعث فعالیت های مغناطیسی ای می شود که ولف ۳۵۹ را به یک ستارهٔ شراره دار تبدیل کرده است که می تواند برای چندین دقیقه دستخوش درخشش های ناگهانی شود. این شراره ها، فوران های قوی پرتو گاما و پرتو ایکس می تابانند که تلسکوپ های فضایی آن ها را ثبت کرده اند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفولف ۳۵۹ یکی از کم نورترین و سبک ترین ستاره های شناخته شده است. دمای لایهٔ نورسپهر آن، لایه ای بیرونی که نور از آن تابیده می شود، ۲۸۰۰ کلوین است. این دما برای شکل گیری و دوام ترکیبات شیمیایی به اندازهٔ کافی پایین است. خطوط جذبی ترکیباتی مثل آب یا اکسید تیتانیوم ( II ) در طیف این ستاره مشاهده شده است. [ ۲] میدان مغناطیسی سطح این ستاره از میانگین میدان مغناطیسی خورشید قوی تر است. این میدان مغناطیسی قدرتمند به همراه جریان های همرفتی سطحی، باعث فعالیت های مغناطیسی ای می شود که ولف ۳۵۹ را به یک ستارهٔ شراره دار تبدیل کرده است که می تواند برای چندین دقیقه دستخوش درخشش های ناگهانی شود. این شراره ها، فوران های قوی پرتو گاما و پرتو ایکس می تابانند که تلسکوپ های فضایی آن ها را ثبت کرده اند.
wiki: ولف ۳۵۹