لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
وافِل ( به انگلیسی: waffle ) نام نانی ترد و شیرین است که به بیسکوئیت بی شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی ماست به دو صورت سنتی و صنعتی تولید می شود.
• کرپ ( پنکیک نازک )
• پنکیک
• نان شیرمال
• تُست فرانسوی ( نان شیرمال سرخ کرده )
• تائیاکی
• وافل شیره دار ( stroopwafel )
• پیتزله
• لاتکه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• کرپ ( پنکیک نازک )
• پنکیک
• نان شیرمال
• تُست فرانسوی ( نان شیرمال سرخ کرده )
• تائیاکی
• وافل شیره دار ( stroopwafel )
• پیتزله
• لاتکه
wiki: وافل
پیشنهاد کاربران
نوش نان، نوشنان