هیجیکی ( به ژاپنی: ヒジキ Hijiki ) ( نام علمی: Sargassum fusiforme ) یک نوع جلبک دریایی خوراکی است. از قدیم گفته می شد که خوردن هیجیکی باعث طولانی شدن عمر می شود به همین خاطر روز پانزدهم سپتامبر روز سالمندان در ژاپن روز هیجیکی نامگذاری شده است.
هیجیکی یکی از مواد غذایی اصلی است و در بسیاری از غذاها مانند سالاد، تمپورا و ناماسو بکار می رود. هیجیکی معمولاً به صورت خشک شده در مراکز خرید به فروش می رسد. هیجیکی خشک را نخست در آب خیسانده و سپس با شکر و سس سویا ( شویو ) می پزند. هیجیکی خاصیت سوزاندن چربی های بدن را دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفهیجیکی یکی از مواد غذایی اصلی است و در بسیاری از غذاها مانند سالاد، تمپورا و ناماسو بکار می رود. هیجیکی معمولاً به صورت خشک شده در مراکز خرید به فروش می رسد. هیجیکی خشک را نخست در آب خیسانده و سپس با شکر و سس سویا ( شویو ) می پزند. هیجیکی خاصیت سوزاندن چربی های بدن را دارد.
wiki: هیجیکی