هنرهای تزئینی عبارتی جاافتاده برای شماری از هنرها و صنعت ها برای ساخت آثار زینتی یا کاربردی است که دامنهٔ وسیعی از مواد از جمله سرامیک، چوب، شیشه، فلز، منسوجات و غیره را شامل می شوند. این حوزه سرامیک ها ( سفالینه ها، ظروف چینی، و غیره ) ، شیشه آلات، مبلمان، اثاث خانه، و طراحی داخلی ( اما معمولاً نه معماری ) را شامل می شود.
هنرهای تزئینی معمولاً در مقابل هنرهای زیبا، شامل نقاشی، عکاسی، و مجسمه های بزرگ که هیچ کاربردی به جز نگاه شدن ندارند، قرار داده می شود. برخی میان هنرهای تزئینی و هنرهای زیبا بر پایهٔ کاربرد، هدف تعیین شده، اهمیت، جایگاه منحصربه فرد اثر، یا تک هنرمندی بودنشان تمایز قائل می شوند. آثار هنرهای تزئینی، یا اثاث خانه، می توانند ثابت باشند ( برای نمونه، کاغذدیواری ) ، یا متحرک باشند ( مانند، آباژور ) . هنر کاربردی، هنر تزئینی را شامل می شود اما بعلاوه، طراحی گرافیک و دیگر رده ها همچون طراحی صنعتی ( که ممکن است با هنرهای تزئینی تلاقی پیدا کند ) را هم در بر می گیرد. به طور کلی عبارت هنرهای تزئینی چندان برای آثار معاصر که «طراحی» خوانده می شوند، به کار نمی رود. در تاریخ هنر، عبارت هنرهای فرعی اغلب برای هنرهای تزئینی استفاده می شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفهنرهای تزئینی معمولاً در مقابل هنرهای زیبا، شامل نقاشی، عکاسی، و مجسمه های بزرگ که هیچ کاربردی به جز نگاه شدن ندارند، قرار داده می شود. برخی میان هنرهای تزئینی و هنرهای زیبا بر پایهٔ کاربرد، هدف تعیین شده، اهمیت، جایگاه منحصربه فرد اثر، یا تک هنرمندی بودنشان تمایز قائل می شوند. آثار هنرهای تزئینی، یا اثاث خانه، می توانند ثابت باشند ( برای نمونه، کاغذدیواری ) ، یا متحرک باشند ( مانند، آباژور ) . هنر کاربردی، هنر تزئینی را شامل می شود اما بعلاوه، طراحی گرافیک و دیگر رده ها همچون طراحی صنعتی ( که ممکن است با هنرهای تزئینی تلاقی پیدا کند ) را هم در بر می گیرد. به طور کلی عبارت هنرهای تزئینی چندان برای آثار معاصر که «طراحی» خوانده می شوند، به کار نمی رود. در تاریخ هنر، عبارت هنرهای فرعی اغلب برای هنرهای تزئینی استفاده می شده است.
wiki: هنرهای تزئینی