همداگ

دانشنامه عمومی

همداگ ترکیبی از همبرگر و هات داگ است. غذاهایی به این نام در استرالیا و ایالات متحده اختراع شده است.
مارک مورای استرالیایی یک نوع همداگ را در سال ۲۰۰۴اختراع کرد. نسخه او شامل یک پتی گوشت گاو است که به دو قسمت تقسیم شده است، با یک فرانکفورتر در بین دو نان قرار داده شده، سپس با پنیر، ترشی، سس، گوجه فرنگی، کاهو و پیاز روی آن قرار داده شده است. او در سال ۲۰۰۹ یک پتنت طراحی ایالات متحده برای نان با شکل خاص دریافت کرد[ ۲]
نوع دیگری از همداگ در فوریه ۲۰۰۵ توسط چندلر گاف، صاحب یک بار در دکیتر، جورجیا اختراع شد. این نسخه شامل یک هات داگ پیچیده شده در نیم پوند همبرگر با بیکن، پنیر و پیاز روی نان هوگی است که سرخ شده و با یک تخم مرغ سرخ شده در بالا و یک طرف سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود. [ ۳] او فروش آن را در نمایشگاه ایالتی ایندیانا در سال ۲۰۰۶ آغاز کرد[ ۴] در سال ۲۰۰۷ یک مسابقه خوردن همداگ در ودنس هایتس، مینه سوتا توسط Food and Drink جیمی تأسیس شد. برای برنده پاداشی جز لاف زدن نیست. [ ۵]
دکتر نیکلاس لانگ، پروفسور جراحی در دانشگاه علوم پزشکی آرکانزاس، توصیه می کند از مصرف همداگ حتی به عنوان میان وعده یکبار مصرف خودداری کند. [ ۶]
عکس همداگعکس همداگعکس همداگ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران