هل سیاه

دانشنامه عمومی

هل سیاه، را هیل غراب یا قاقله کبار ( به انگلیسی:Black cardamom ) گویند. در کشور ایران به این هل، هل باد نیز گفته می شود، به دلیل اینکه خواص ضد نفخ دارد.
گیاه این نوع هل در سیلان می روید. بزرگترین تولید کننده هل سیاه نپال و پس از آن کشورهای هند و بوتان هستند. [ ۱]
طول میوه این نوع هل ۲۵–۵۰ میلی متر است. قطر غلاف میوه آن به حدود ۶–۱۰ میلی متر می رسد.
انواع اسانس های روغنی فرار موجود در هل عبارتند از ترپی نئول[ پانویس ۱] و ترپنین[ پانویس ۲] که ترپی نئول به صورت فورمیک اسید[ پانویس ۳] و استیک اسید[ پانویس ۴] است.
↑ Terpinyhydrate ↑ Terpiene ↑ Formic acid ↑ Actic acid
عکس هل سیاهعکس هل سیاهعکس هل سیاهعکس هل سیاهعکس هل سیاهعکس هل سیاه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس