نیروهای مسلح نیجریه

دانشنامه عمومی

نیروهای مسلح نیجریه ( به انگلیسی: Nigerian armed forces ) نیروهای مسلح جمهوری فدرال نیجریه هستند. این نیروها متشکل از نیروی زمینی نیجریه، نیروی هوایی نیجریه و نیروی دریایی نیجریه هستند.
نیروی زمینی یا ارتش نیجریه ( NA ) شاخهٔ زمینی نیروهای مسلح نیجریه و بزرگ ترین نیرو در میان نیروهای مسلح این کشور است.
نیروی دریایی نیجریه ( NN ) شاخهٔ دریایی نیروهای مسلح نیجریه است. ساختار فرماندهی نیروی دریایی فعلی نیجریه متشکل از ستاد فرماندهی نیروی دریایی در آبوجا و سه مرکز فرماندهی عملیاتی در لاگوس، کالابار و بایلسا است. مقر فرماندهی آموزش نظامی در لاگوس، پایتخت تجاری نیجریه قرار دارد، اما واحدهای تمرینی نظامی در سراسر نیجریه گسترش یافته است. پنج پایگاه عملیاتی، پنج پایگاه عملیاتی واکنش سریع ( دو پایگاه دیگر نیز به زودی فعال می شوند ) ، دو جایگاه اسکله واقع در لاگوس و بندر هارکورت و دو ناوگان مستقر در لاگوس و کالابار نیز فعال هستند.
نیروی هوایی نیجریه یکی از بزرگترین نیروهای هوایی در آفریقا است و شامل حدود ۱۵۰۰۰ نفر پرسنل و هواپیماهایی شامل ۸ فروند چنگدو جی - ۷ چینی، ۱۳ فروند داسو/دورنیه آلفا جت و دارای تعدادی بالگرد، پهپاد و سایر هواگردهامی باشد. همچنین سفارش تعدادی هواپیمای ترابری، هلیکوپتر و پهباد نیز انجام گردیده است.
در اکتبر ۲۰۰۴، نیروهای نیجریه مجدداً در دارفور سودان مستقر شدند تا نیروهای اتحادیه آفریقا را برای جلوگیری از نسل کشی در دارفور رهبری کنند. [ ۴] نیجریه از سال ۱۹۶۰ تاکنون با اختصاص بیش از ۲۰٬۰۰۰ سرباز / پلیس در مأموریت های مختلف سازمان ملل متحد مشارکت داشته است. نیروهای پلیس و ارتش نیجریه در این ماموریت ها شرکت داشته اند.
• UNIPOM - هند و پاکستان، ۱۹۶۵[ ۵]
• نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان ( UNIFIL ) - لبنان، ۱۹۷۸[ ۶]
• گروه ناظر نظامی سازمان ملل متحد ( UNIIMOG ) - جنگ ایران و عراق، ۱۹۸۸[ ۷]
• UNPROFOR - یوگسلاوی سابق، ۱۹۹۸[ ۸]
• UNMISET - تیمور شرقی، ۱۹۹۹[ ۹]
• MONUC - جمهوری دموکراتیک کنگو، ۲۰۰۴[ ۱۰]
عکس نیروهای مسلح نیجریهعکس نیروهای مسلح نیجریه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس