نیتروژن قابل جذب مخمر

دانشنامه عمومی

نیتروژن قابل جذب مخمر ترکیبی از آمینو نیتروژن آزاد ( FAN ) ، آمونیاک ( NH 3 ) و آمونیوم ( NH 4 + ) است که برای مخمر دردسترس است.
به جز قندهای قابل تخمیر گلوکز و فروکتوز، نیتروژن مهمترین ماده مغذی مورد نیاز برای انجام یک تخمیر موفقیت آمیز است. شراب سازان اغلب منابع موجود YAN را با افزودنی های نیتروژنی مانند دی آمونیوم فسفات ( DAP ) تکمیل می کنند. [ ۱]
با این حال، افزودن مقادیر بیش از حد نیتروژن همچنین می تواند خطر ایجاد کند زیرا موجودات دیگر علاوه بر مخمر شراب می توانند از مواد مغذی استفاده کنند که شامل موجودات فاسد کننده مانند برتانومایسس، استوباکتر و باکتری های اسید لاکتیک از جنس لاکتوباسیلوس و پدیوکوکوس هستند. [ ۲]
مقدار YAN که شراب سازان در پوراب های انگور خود مشاهده می کنند به تعدادی از مؤلفه ها از جمله انواع انگور، ساقه زیرزمینی، خاک تاکستان و شیوه های کشت انگور ( مانند استفاده از کودها و سایبان ) و همچنین شرایط آب و هوایی باغ های خاص بستگی دارد. [ ۳]
عکس نیتروژن قابل جذب مخمر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس