نوشیدنی استاندارد

دانشنامه عمومی

نوشیدنی استاندارد ( انگلیسی: Standard drink ) معیاری است برای مشخص نمودن میزان الکل موجود در یک نوشیدنی الکلی. معمولاً برای نشان دادن یک نوشیدنی فرضی و مقدار الکل خالص در آن کاربرد دارد. حجم یک نوشیدنی استاندارد بسته به غلظت الکل موجود در آن می تواند متفاوت باشد. بسیاری از دستورالعمل های بهداشتی دولت ها در کشورهای مختلف، مقادیر اندک یا خطرناک را با واحد گرم الکل خالص و میزان استفادهٔ آن در روز یا هفته مقایسه می کنند. در ایالات متحدهٔ آمریکا، یک نوشیدنی الکلی استاندارد حاوی ۱۴ گرم الکل است. [ ۱] این میزان معادل ۱۲ - اونس - مایع - آمریکایی ( ۳۵۰ - میلیلیتر ) از آبجو با میزان الکل ۵٪ یا ۵ - اونس - مایع - آمریکایی ( ۱۵۰ - میلیلیتر ) شراب با میزان الکل ۱۲٪ می باشد. [ ۲]
کشورهای مختلف، نوشیدنی های استاندارد الکلی را متفاوت تعریف می کنند. به عنوان مثال در استرالیا، یک نوشیدنی استاندارد الکلی حاوی ۱۰ گرم الکل است[ ۳] اما در کشور ژاپن، یک واحد استاندارد تقریباً ۲۰ گرم الکل دارد. [ ۴] علاوه بر این موارد، یک نوشیدنی استاندارد می تواند تحت تأثیر تابعی از وعده ها و میزان مصرف کشوری که در آن سِرو می شود باشد. [ ۵] برای نشان دادن محتوای الکل موجود در یک نوشیدنی، معمولاً به برچسب زدن نیاز است. قوانین استرالیا ایجاب می کند که بسته بندی های نوشیدنی الکلی حتماً می بایست دارای درجه بندی استاندارد الکل برای آن محصول باشد. [ ۳] اصطلاح نوشیدنی استاندارد در اولین دستورالعمل های سال ۱۹۸۴ انگلستان تحت برنامهٔ محدودیت های ایمن منتشر شد هر چند، صرف اصطلاح خالی نوشیدنی استاندارد تا سال ۱۹۸۷ با لزوم اشاره به واحد الکل ( میزان مدرج ) جایگزین شد. [ ۶]
عکس نوشیدنی استاندارد
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس