نعناع کوهی با نام علمی ( Mentha Asiatica ) ، با نعنای مصرفی در سبزی خوردن کاملاً متفاوت می باشد.
این دو از لحاظ شکل ظاهری، بو، طعم و مزه تقریباً شبیه به هم هستند، ولی از نظر اثرات درمانی، نعناع کوهی بسیار قوی تر است. نعناع کوهی، از نظر کاربرد و خواص از نعناع پرورشی یا معمولی، بسیار عالی تر، قوی تر و مؤثرتر بوده و تأثیر گذاری بالایی خواهد داشت. [ ۱]
این گیاه در دامنه ها و ارتفاعات متوسط رویش دارد. بو و عطر بسیار نافذی دارد و در کرم هایی که برای پوست ساخته می شوند، مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه، گل های ریز و آبی رنگی دارد و قسمت های مورد استفاده این گیاه، گل، برگ و ساقهٔ آن است.
ترکیبات نعناع کوهی نعناع دارای ماده ای به نام منتول است که احساس خنکی در دهان ایجاد می کند. مقدار منتول در نعناع بسته به نوع آن از ۳۵ تا ۵۵ درصد تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود، مقدار منتول آن تا حدود ۳۰ درصد پایین می آید. [ ۲]
این دو از لحاظ شکل ظاهری، بو، طعم و مزه تقریباً شبیه به هم هستند، ولی از نظر اثرات درمانی، نعناع کوهی بسیار قوی تر است. نعناع کوهی، از نظر کاربرد و خواص از نعناع پرورشی یا معمولی، بسیار عالی تر، قوی تر و مؤثرتر بوده و تأثیر گذاری بالایی خواهد داشت. [ ۱]
این گیاه در دامنه ها و ارتفاعات متوسط رویش دارد. بو و عطر بسیار نافذی دارد و در کرم هایی که برای پوست ساخته می شوند، مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه، گل های ریز و آبی رنگی دارد و قسمت های مورد استفاده این گیاه، گل، برگ و ساقهٔ آن است.
ترکیبات نعناع کوهی نعناع دارای ماده ای به نام منتول است که احساس خنکی در دهان ایجاد می کند. مقدار منتول در نعناع بسته به نوع آن از ۳۵ تا ۵۵ درصد تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود، مقدار منتول آن تا حدود ۳۰ درصد پایین می آید. [ ۲]
wiki: نعنای کوهی
نعنای کوهی (سرده). نعناکوهی ( نام علمی: Pycnanthemum ) نام یک سرده از تیره نعنائیان است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: نعنای کوهی (سرده)