نظریه ام

دانشنامه عمومی

بعد از انقلاب دوم ابرریسمان نظریّه - م به عنوان نامزد اصلی نظریّهٔ ( هنوز ناشناختهٔ ) همه چیز شناخته شده است. این نظریه میان مدل استاندارد و نظریهٔ گرانش نسبیت عام آشتی ایجاد می کند. ( که البته این بخش از نقاط مختلف مورد توافق و اختلاف است ) هیچ کس هنوز نظریه - م را کامل نمی فهمد و نتوانسته است فرمول بندی کند. نظریه - م، در صورتی که با موفقیت فرمول بندی شود، پنج نظریهٔ موجود ابرریسمان و همچنین نظریهٔ کلاسیک ۱۱بعدی ابرگرانش را در یک فرمول کلی ادغام خواهد کرد. چنان که در مقالهٔ نظریه ریسمان مطرح شده است پنج نظریهٔ ریسمان با تعدادی روابط همزادی و حدها به هم مربوط اند.
فعلاً به نظریه - م به چند گونه می توان اندیشید.
• می توان نظریه - م را نسخهٔ کوانتیده شدهٔ نظریهٔ ۱۱بعدی ابرگرانش دانست.
• می توان آن را به عنوان حد اتصال قوی نظریهٔ ریسمان IIA در نظر گرفت. به بیان دقیق تر حد اتصال ضعیف نظریه - م هنگامی که بعد ۱۱ می شود ( با توپولوژی S۱ ) حاصل نظریهٔ ۱۰بعدی IIA ریسمان خواهد بود. هرچقدر اتصال کوچک تر باشد شعاع دایره ( یک بعد فشرده شده ) کوچک تر خواهد بود.
• می توان آن را حد اتصال قوی نظریهٔ ریسمان HE دانست. این بار بعد ۱۱ام به جای دایره پاره خط است و هرچه اتصال قویتر شود اندازهٔ آن کوچک تر می گردد.
نظریه - م حاوی دو نوع شیء ممدودشده ( گسترده ) است. ابرپوسته ( ۲ - وسته ) و ۵ - وسته. پ - وسته های نظریه - م ( که مقدار پ بیانگر تعداد ابعاد است ) با دپ - وسته های نظریهٔ ریسمان مربوط اند. برای مثال یک ۲ - وسته اگر دور بعد یازدهم بپیجد به صورت یک ریسمان در نظریهٔ ریسمان نوع IIA در نظر گفته می شود و اگر دور بعد یازدهم نپیجد به صورت یک د۲ - وسته.
از نظریه هایی که به عنوان نامزدی که توانسته اند نظریه - م را به طور دقیق در بعضی حالات توصیف کنند می توان نظریهٔ ماتریس را نام برد. نظریه m بدون پارامتر است.
عکس نظریه ام
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

به نظر من برای اینکه از محتوای نظریات استرینگ یا ریسمان ، حلقه یا لوپ و ام بدون فرمول های پیچیده و علائم و مفاهیم کج و معوج و عجیب غریب که معمولا از آن سمت کرانه های آتلانتیک یا اقیانوس اطلس به این سمت صادر می شوند سر در آورد، میتوان در همین سایت به صفحات دیگر مراجعه کرد که تحت عناوین زیر در خود صفحه و کامنت های زیر صفحه درج گرددیده اند:
...
[مشاهده متن کامل]

گرانش کوانتمی ، هندسه دیفرانسیل ، کل و جزء ، هفت عالم ، جدول ضرب اجداد ، روح ، ازل و ابد، روح و مه بانگ و در سایت دیپ لوک تحت عنوان گرانش کوانتمی در پایان صفحه در جدول طرح سوالات و جوابگویی به آنها.
مطمعننا محتوای نظریات اشاره شده در بالا پس از صرف نظر از فرمول ها و علائم و شکلها و مفاهیم غیر قابل درک برای خواننده گرامی بدون تخصص های آنچنانی، غنی تر و پر محتوا تر نخواهند بود تا متون ساده ای که به آنها اشاره شد. آن سه نظریه از دیدگاه این حقیر چیزی جزء پنبه نیستند و آنهم نه از جنس پنبه مرغوب. نشان دادن زور بازو اند و آنهم بازویی آبکی و میان تهی. بنا بر این اگر به عنوان دانش آموز و دانشجو خود را از درک محتوای آن نظریات عاجز می بینید، کمبود از شما نیست بلکه محتوای آشفته آن نظریات است که صاحبان آنها خود از بیان ساده آن عاجزند. پژوهشگری که نتواند نتیجه تحقیقات خودرا به زبان ساده ای بیان کند، مطمئنا خود او موضوع مورد پژوهش را به خوبی درک نکرده است. اما چون دارای قدرت است کلام او به مشابه زر و جواهرات به نظر دیگران میرسد. استیکی که آن نظریه پردازان ارجمند به هنگام نهار صرف و نوش جان میکنند ، غذای یک خانواده هندی ده نفره در در طول روز میتواند تامین کند. البته عدم توانایی کنترل جمعیت طوری که میدانیم ضعف حالات روحی و روانی می باشد یا پایین بودن سطح آگاهی فردی و اجتماعی.

بپرس