نشانه های یار و چکامه انتظار

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] نشانه های یار و چکامه انتظار: دریافتى جدید از نشانه هاى ظهور و آفاق انتظار، اثر فارسى مهدى علیزاده که علایم ظهور امام مهدى(عج) و فضیلت انتظار را بیان کرده و در سال 1379ش نوشته شده است.
کتاب با مقدمه مؤلف در بیان شیوه ولادت حضرت مهدى(عج) آغاز شده و مطالب در سه فصل، سه مبحث را دنبال کرده است:
نویسنده با استفاده از آیات قرآن و احادیث شیعه و عامه، ابتدا نشانه هاى دور و نزدیک ظهور را بررسى مى کند؛ سپس اعتقاد به مهدى و ایمان به غیب، معنا، مفهوم و فضیلت انتظار و وظایف منتظران ظهور آن حضرت را توضیح مى دهد؛ در پایان اشعارى در وصف حضرت مهدى(ع) آمده است.
در فصل اول، پیش از سخن در مورد علایم ظهور و اقسام آن که به نشانه هاى متصل و منفصل تقسسم شده است، براى روشن شدن چرایى لزوم بحث از نشانه هاى ظهور و نیز مرزهاى مفهومى واژه مرکب «علایم ظهور»، سه نکته یادآورى شده است:
مؤلف، ضمن ارایه نکاتى پیرامون نفس زکیه، سید حسنى، یمانى و دجال در منابع شیعه و عامه، توجه خود را به دو نکته معطوف کرده است:
نویسنده در دوم، ضمن برشمردن ایمان به غیبب به عنوان اولین شاخص تقوى، به تعریف ایمان پرداخته و بعد از بیان بُعد حمایتى وجود امام مهدى(عج)، امید را کلید موفقیت و شاهراه پیروزى معرفى کرده است.

[ویکی فقه] نشانه های یار و چکامه انتظار (کتاب). «نشانه های یار و چکامه انتظار: دریافتی جدید از نشانه های ظهور و آفاق انتظار» اثر فارسی مهدی علیزاده، علایم ظهور امام مهدی عجّل الله فرجه الشریف و فضیلت انتظار را بیان کرده و در سال ۱۳۷۹ ش نوشته شده است.
کتاب با مقدمه مؤلف در بیان شیوه ولادت حضرت مهدی عجّل الله فرجه الشریف آغاز شده و مطالب در سه فصل، سه مبحث را دنبال کرده است: ۱- نشانه های ظهور ۲- ضرورت و چیستی انتظار و وظایف ناشی از آن ۳- اشعار مربوط به انتظار. نویسنده با استفاده از آیات قرآن و احادیث شیعه و عامه، ابتدا نشانه های دور و نزدیک ظهور را بررسی می کند؛ سپس اعتقاد به مهدی و ایمان به غیب، معنا، مفهوم و فضیلت انتظار و وظایف منتظران ظهور آن حضرت را توضیح می دهد؛ در پایان اشعاری در وصف حضرت مهدی علیه السّلام آمده است.
گزارش محتوا
فهرست مطالب در ابتدای کتاب آمده است. پاورقی ها بیشتر به ذکر منابع اختصاص دارد.
منابع مقاله
...

پیشنهاد کاربران

بپرس