نخ ماهیگیری یک طناب منعطف و با کشش بالا است که در ماهیگیری برای بستن و کشیدن ماهی به همراه حداقل یک قلاب استفاده می شود. نخ های ماهیگیری معمولاً توسط یک قرقره کشیده شده و ذخیره می شوند، اما می توان آنها را با دست، با اتصال ثابت به انتهای میله یا از طریق یک چرخ جمع کرد.
نخ های ماهیگیری به طور کلی شبیه یک ریسمان بلند و بسیار نازک است که ویژگی های مهمی از جمله طول، جنس، وزن و ضخامت دارد. دیگر عوامل مرتبط با محیط های ماهیگیری خاص عبارتند از: شکستگی، استحکام گره، مقاومت در برابر پرتو ماوراء بنفش، قابلیت ریخته گری، لنگی، کشش، مقاومت در برابر سایش و دید. نخ های ماهیگیری سنتی از ابریشم ساخته می شوند، در حالی که بیشتر نخ های مدرن از بسپار مصنوعی مانند نایلون، پلی اتیلن یا پلی وینیلیدین فلوراید ( "فلوروکربن" ) [ ۱] ساخته می شوند و ممکن است به صورت تک رشته یا بافته ( چندرشته ای ) باشند.
• پشتیبان: نزدیکترین قسمت نخ که معمولاً برای پوشش اولیه قرقره چرخ ماهیگیری مورد استفاده قرار میگیرد، تا از لیز خوردن ناخواسته نخ روی سطح صیقلی قرقره ( که معمولاً فلزی یا بخوبی پرداخت شده است ) اعراض کند.
• نخ: قسمت اصلی نخ ماهیگیری
• ریسه: قسمت انتهایی نخ که از خود نخ کوتاهتر است و معمولاً سعی میشود نامرعی و شفاف باشد تا ماهی آنرا نبیند، ضمن اینکه از جنس محکمتر و مقاومتر از نخ اصلی در مقابل خوردگی در آن استفاده میشود تا در مقابل جویده شدن توسط ماهی یا عوامل ساختاری دیگر از آن محافظت کند. بعلاوه جنس ریسه برای گره زدن مستحکمتر بهبود یافته تا از ارتباط بین نخ و سرنخ، و قلاب و طعمه اطمینان حاصل گردد و از آسیب به نخ اصلی جلوگیری شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفنخ های ماهیگیری به طور کلی شبیه یک ریسمان بلند و بسیار نازک است که ویژگی های مهمی از جمله طول، جنس، وزن و ضخامت دارد. دیگر عوامل مرتبط با محیط های ماهیگیری خاص عبارتند از: شکستگی، استحکام گره، مقاومت در برابر پرتو ماوراء بنفش، قابلیت ریخته گری، لنگی، کشش، مقاومت در برابر سایش و دید. نخ های ماهیگیری سنتی از ابریشم ساخته می شوند، در حالی که بیشتر نخ های مدرن از بسپار مصنوعی مانند نایلون، پلی اتیلن یا پلی وینیلیدین فلوراید ( "فلوروکربن" ) [ ۱] ساخته می شوند و ممکن است به صورت تک رشته یا بافته ( چندرشته ای ) باشند.
• پشتیبان: نزدیکترین قسمت نخ که معمولاً برای پوشش اولیه قرقره چرخ ماهیگیری مورد استفاده قرار میگیرد، تا از لیز خوردن ناخواسته نخ روی سطح صیقلی قرقره ( که معمولاً فلزی یا بخوبی پرداخت شده است ) اعراض کند.
• نخ: قسمت اصلی نخ ماهیگیری
• ریسه: قسمت انتهایی نخ که از خود نخ کوتاهتر است و معمولاً سعی میشود نامرعی و شفاف باشد تا ماهی آنرا نبیند، ضمن اینکه از جنس محکمتر و مقاومتر از نخ اصلی در مقابل خوردگی در آن استفاده میشود تا در مقابل جویده شدن توسط ماهی یا عوامل ساختاری دیگر از آن محافظت کند. بعلاوه جنس ریسه برای گره زدن مستحکمتر بهبود یافته تا از ارتباط بین نخ و سرنخ، و قلاب و طعمه اطمینان حاصل گردد و از آسیب به نخ اصلی جلوگیری شود.
wiki: نخ ماهیگیری