نان هندی

دانشنامه عمومی

نان هندی ( انگلیسی: Indian bread ) یا به عبارت صحیح تر نان های هندی، طیف وسیعی از نان های تخت و کرپ می باشند که بخش جدانشدنی از آشپزی هندی هستند. تنوع نان های هندی بازتاب دهنده چندسانی عادات غذایی و فرهنگ هندی است.
بیشتر نان های تخت شمال هند فطیر هستند و بیش از همه از آرد آسیاب شده، به طور معمول آردهای آتا یا مایدا، و آب تهیه می شوند. برخی از نان های تخت، به خصوص پاراتا ممکن است داخل لایه نان با سبزیجات پر شده و روی آن کره با روغن حیوانی مالیده شود.
در شمال هند، خمیر که ماده اصلی تهیه نان است توسط غلتش و نورد به صورت تخت درآمده و آماده پخت می گردد. بیشتر نان های هندی همچون روتی، کولچا و چاپاتی روی تاوه، صفحه فلزی از جنس چدن، فولاد یا آلومینیم، پخته می شوند.
گونه های مختلف پنکیک و نان هندی از قبیل چاپاتی، پوری، روتی، بجرا روتلا ( bajra rotla ) ، تپلا، پاراتا، نان، کولچا، باتورا، اپام، دوسا، لوچی، پوران پولی، پتیری ( Pathiri ) می باشند. برخی از این نان ها مانند پاراتا و روتی، دارای تنوع زیادی هستند. برخی گونه ها به نوع دانه ای که نان از آن تهیه می شود و برخی دیگر به محتوی مواد پر کننده درون لایه نان بستگی دارند.
اپام
• چاپاتی - نان تخت فطیری در هند، نپال، بنگلادش و پاکستان است که بر روی یک سطح داغ پخته می شود. [ ۱]
دوسا
• ماسالا دوسا
• آلو پاراتا
عکس نان هندی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس