چاپاتی

لغت نامه دهخدا

چاپاتی. ( اِ ) نان فطیر نازک باشد که خمیر آن را با دست پهن سازند و بر روی تابه پزند. ( برهان ). نانی لطیف که بتازیش «رغیف » خوانند. ( شرفنامه منیری ). و رجوع به چپاتی شود :
غلام کنجد کاکی و قبه های تنک
رهی چهره چاپاتی ولب گرده.
سوزنی.

فرهنگ عمید

= چپاتی

دانشنامه عمومی

چاپاتی نام یک نوع نان سنتی هندی است که در کل کشور هند شناخته شده است. این نوع نان نیازی به خمیرمایه و ورآمدن ندارد و اکثراً با آرد گندم تهیه می شود و هر روز یا در هر وعده غذایی در خانه توسط زنان پخته می شود و گرم به همراه غذا سرو می شود. برای پخت این نان از ساج نان پزی که به هندی به آن تاوا می گویند استفاده می شود. [ ۱]
عکس چاپاتیعکس چاپاتی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

چاپاتی ( Chapati ) :یکی از معروف ترین نان های هندی، چاپاتی است که به خصوص در نواحی مرکزی و شمال هند پخت می شود. برای تهیه چاپاتی ابتدا آن را داخل یک تابه نیم پز می کنند سپس روی یک شعله زیاد اجاق قرار می
...
[مشاهده متن کامل]
دهند. در تهیه این نان از آرد کامل گندم استفاده می شودهندی ها این نان را اغلب با ناهار و شام و حتی انواع سالاد سرو می کنند.

بپرس