ناسی گورنگ ( الگو:Lang - malay ) که در مالیزیا و مالایایی به معنای «برنج تفت داده شده» است به برنج تفت داده شده یا نیمه پخته اطلاق می شود که معمولاً از برنج تفت داده شده در روغن های آشپزی یا مارگارین به همراه «کچاپ مانیس» ( نوعی سس سویای شیرین ) ، موسیر، تمر هندی، فلفل تند و در کنار تخم مرغ، گوشت مرغ و میگو تهیه می شود.
یک نوع دیگر از این غذا را با «ماهی نمک سود» تهیه می کنند. ناسی کورنگ را «برنج تفت داده شدهٔ اندونزیایی» هم می گویند[ ۱] و آنرا غذای ملی اندونزی نامیده اند. [ ۲] [ ۳]
این غذا در مالزی، سنگاپور و هلند هم متداول است.
در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۳۵٬۰۰۰ خوانندهٔ وبگاه سی ان ان، این غذا را در یک نظرسنجی تحتِ عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزه جهان»، به عنوان دومین غذایِ خوشمزهٔ جهان ( پس از رندانگ ) برگزیدند. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفیک نوع دیگر از این غذا را با «ماهی نمک سود» تهیه می کنند. ناسی کورنگ را «برنج تفت داده شدهٔ اندونزیایی» هم می گویند[ ۱] و آنرا غذای ملی اندونزی نامیده اند. [ ۲] [ ۳]
این غذا در مالزی، سنگاپور و هلند هم متداول است.
در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۳۵٬۰۰۰ خوانندهٔ وبگاه سی ان ان، این غذا را در یک نظرسنجی تحتِ عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزه جهان»، به عنوان دومین غذایِ خوشمزهٔ جهان ( پس از رندانگ ) برگزیدند. [ ۴]
wiki: ناسی گورنگ