ناسی کاندار ( انگلیسی: Nasi kandar ) یک غذای محبوب در شمال مالزی است که از پنانگ نشأت گرفته است. این غذا توسط بازرگانان مسلمان تامیلی از هند رواج پیدا کرد. این غذا شامل برنج بخارپز است که با خورش کاری، مخلفات جانبی و عصاره گوشت همراه است.
منشأ اولیه حضور ناسی کاندار در مالزی به اوایل دههٔ ۱۹۰۰ بر می گردد، زمانی که دستفروشان مسلمان هندی دوره گرد، برنج و خورش کاری را به مستخدمان اسکله ولد کی که در جرج تاون، پنانگ قرار داشت، می فروختند. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمنشأ اولیه حضور ناسی کاندار در مالزی به اوایل دههٔ ۱۹۰۰ بر می گردد، زمانی که دستفروشان مسلمان هندی دوره گرد، برنج و خورش کاری را به مستخدمان اسکله ولد کی که در جرج تاون، پنانگ قرار داشت، می فروختند. [ ۲]
wiki: ناسی کاندار