ناجی اصفهانی حامد

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] حامد ناجی اصفهانی، نویسنده، پژوهشگر، محقق و فیلسوف ایرانی به سال 1345ش، در اصفهان چشم به جهان گشود. از نوجوانی به مطالعه متون عرفانی علاقه نشان داد. درس های حوزه را از شانزده سالگی نزد آیت الله احمد روحانی، مشهور به شیخ الاسلام فراگرفت و پس از مدتی سرگرم تدریس دروس حوزوی شد.
یک دوره طب سنتی را نزد سرهنگ خداداد آموخت، آنگاه به سال 1364ش، وارد دانشکده شهید مطهری در دانشگاه فردوسی مشهد شد و کارشناسی خود را در رشته الهیات و معارف اسلامی گرفت و در ضمن از محضر آیت الله سید جلال الدین آشتیانی بهره برد. کارشناسی ارشد را در رشته تاریخ ادیان در دانشگاه تهران دنبال کرد و از درس میرزا کریم روشن نیز غفلت نورزید. مدتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به تدریس پرداخت. دکترای خود را در رشته فلسفه تطبیقی از کالج اسلامی لندن در انگلستان گرفت و سپس به عنوان عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشگاه اصفهان سرگرم تدریس به دانشجویان شد.
او مدتی در هندوستان، چندی در لبنان و دو سال در آلمان سرگرم تحقیق بر روی آثار فلسفی بوده است. وی بر زبان های آلمانی، انگلیسی و عربی مسلط است.
از مسئولیت های او باید به معاونت پژوهش دفتر تبلیغات اصفهان و سردبیری فصلنامه حوزه اصفهان اشاره کرد.
http://mirasyar.persianblog.ir، یک شنبه، 5 تیرماه 1390.
شرح الالهیات من کتاب الشفاء

دانشنامه آزاد فارسی

ناجی اصفهانی، حامد (تهران ۱۳۴۵ش)
ناجی اصفهانی، حامد
پژوهندۀ فلسفه و استاد دانشگاه. تحصیلات مقدماتی خود را در اصفهان گذراند. در ۱۴سالگی به مدارس قدیمه رفت و در مدت هشت سال کتب درسی علوم عقلی و نقلی را فراگرفت و از اساتیدی چون سید جلال الدین آشتیانی، شیخ احمد روحانی، میرزا کریم روشن و سید حسن فقیه امامی بهره مند شد. در ۱۳۶۸ش در رشتۀ فلسفه از دانشگاه مشهد مدرک کارشناسی و در ۱۳۷۰ش در رشتۀ ادیان از همان دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد و در ۱۳۸۱ش از کالج بین المللی اسلامی لندن دانشنامۀ دکتری خود را گرفت. پس از بازگشت به اصفهان به تدریس در دانشگاه و نیز تدریس علوم عقلی و نقلی اشتغال دارد. گذشته از نگارش مقالات علمی متعدد در دایرةالمعارف ها، بیشتر کار او تصحیح و تحشیه و مقدمه نگاری بر آثار فلسفی است، ازجمله: الهیات شفا به همراه شروح و حواشی مختلف؛ شرح کتاب النّجاة؛ تفسیر منظوم صفی؛ مجموعۀ رسایل فلسفی صدرالمتألهین؛ شرح قبسات؛ شرح الهیات شفاء نراقی؛ حاشیۀ شفاء خوانساری؛ مرآة الحق.

پیشنهاد کاربران

بپرس