مِی شناسی ( به انگلیسی: Oenology ) علوم و مطالعه و تحقیق تمام زمینه های شراب و شراب سازی است به استثنای پرورش ویره و برداشت انگور که زیرشاخه ای با عنوان موکاری را تشکیل می دهند. «موکاری و می شناسی» یک عنوان عمومی برای آماده سازی طرح ها و مراکز تحقیقاتی است که شامل هر دو جنبه تولید شراب «در هوای آزاد» و «در فضای بسته» می شود. یک متخصص می شناسی با عنوان می شناس شناخته می شود. واژه می شناسی ( Oenology ) از واژه باستانی یونانی οἶνος ( اوینوس به معنی شراب ) و پسوند - λογία ( - لاجیا به معنی شناسی ) مشتق شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: می شناسی