می انگبین

دانشنامه عمومی

مِی اَنگَبین یا شهدآب یا شراب عسل، ( به انگلیسی: Mead ) گونه ای نوشیدنی الکلی است که از تخمیر محلولی از آب و عسل درست می شود. بسته به سنت هر محل، طرز تهیه آن تفاوت هایی دارد و گاه به آن طعم ادویه، رازک یا میوه هم می افزایند. افزودن رازک به می انگبین به آن مزه ای شبیه به آبجو می دهد. درصد الکل می انگبین از حدود ۸ درصد تا ۱۸ درصد است و انواع آن عبارتند از ساده و گازدار. می انگبین از روزگار باستان در بخش هایی از آسیا، آفریقا و اروپا تهیه می شد. کهن ترین توصیف این نوشیدنی را می توان در ریگ ودا یافت. برابر انگلیسی می انگبین یعنی Mead با واژه اوستایی Madu ( گونه ای شراب ) هم ریشه است. [ ۱]
عکس می انگبین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس