مغز نارگیل

دانشنامه عمومی

مغز نارگیل به بخش گوشتی میوه نارگیل گفته می شود به ویژه پس از خشک شدن. در بسیاری از زبان ها مغز نارگیل خشک شده با نام کوپرا معروف است که از واژه مالایالامی ( കൊപ്ര ) ( از زبان های جنوب هند ) گرفته شده است.
دادوستد مغز نارگیل در دهه ۱۸۶۰ به عنوان یک کالای صادراتی توسط بازرگانان شرکت دریاهای جنوب و تجار جنوب آسیا آغاز شد. پیش از این مغز نارگیل از سوی بازرگانانی که در اقیانوس آرام از جزیره به جزیره سفر می کردند گردآوری می شد ولی امروزه کشتزارهای گسترده ای برای تولید و فرآوری آن پدید آمده است.
مغز نارگیل تیپتور در شهرستان تومکور ایالت کارناتاکای هند بسیار مشهور است.
عکس مغز نارگیل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

copra (اسم)
مغز نارگیل

پیشنهاد کاربران

بپرس