مریم مقدس کوه کرمل

دانشنامه عمومی

مریم مقدس کوه کَرمِل یا باکرهٔ کرمل، عنوانی است که به مریم مقدس در نقش او به عنوان حامی طریقت کرملی، به ویژه در کلیسای کاتولیک، داده شده است. اولین کرملی ها عزلت نشینان مسیحی بودند که در اواخر قرن دوازدهم و اوایل تا اواسط قرن سیزدهم در کوه کرمل در سرزمین مقدس زندگی می کردند. کوه کرمل در سرزمین مقدس در کتاب مقدس به عنوان مکانی که الیاس با پیامبران بت بعل جنگید ذکر شده است.
جشن مریم مقدس کوه کارمل در ۱۶ ژوئیه است.
در قرن دوازدهم، زاهدان از ایمان الیاس نبی الهام گرفتند و در کوه کرمل، تحت حمایت باکره مقدس ساکن شدند. آنها پایه و اساس دستورهای بعدی کرملی ها و راهب های کرملی را گذاشتند.
قدیس کرملی، سیمون استاک، اعلام کرد که به باور او در شب ۱۵ تا ۱۶ ژوئیه ۱۲۵۱ «تجلی» مریم مقدس را در کمبریج دیده و از او یک کتف آویز دریافت کرده است. در میان مسیحیان باور بر این است که مریم به همه کسانی که در طول اعصار کتف آویز او را می پوشند وعده نعمت های ویژه داده است. کلیسا به طور رسمی و مکرر این آیین مریمی را که در انگلستان سرچشمه گرفته بود تأیید کرده است، به طوری که پاپ ها امتیازات معنوی متعددی را به همه کسانی که شانه آویز بانوی ما کوه کرمل را می پوشند اعطا کرده اند.
در سال ۱۳۸۶، ۱۶ ژوئیه به یک تعطیلات مهم برای کرملی ها تبدیل شد. این روز یادبود از سال ۱۷۲۶ در تقویم مذهبی کلیسای کاتولیک روم قرار دارد.
بانوی کوه کرمل پشت وپناه دریانوردان پنداشته می شود. به گفته باورمندان، «او پناهگاه امنی است که باید در میان همه طوفان های زندگی به آن پناه ببریم. »
عکس مریم مقدس کوه کرملعکس مریم مقدس کوه کرمل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس