مرون پان

دانشنامه عمومی

مرون پان ( به ژاپنی: メロンパン melonpan ) یا نان طالبی، یکی از انواع نان در کشور ژاپن است. از ویژگی های این نان قرار دادن یک لایه خمیر بیسکویت بر روی خمیر نان و پخت آن است. از نظر ظاهری دارای دو شکل دوک مانند و گرد است. در مورد علت نامیدن این نام به نان طالبی سه نظریه وجود دارد:
• شباهت خطوط روی نان به پوست طالبی.
• در اصل مرنگ پان بوده که کم کم به مرون پان تبدیل شده است.
• در داخل نان اسانسی با طعم طالبی بکار رفته است.
عکس مرون پان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران