مردمان دراویدی

دانشنامه عمومی

دراویدی ( به انگلیسی: Dravidian ) به مردمان جنوب غربی شبه قاره هند گفته می شود. آنان به زبان های متعددی سخن می گویند که همگی در یک خانوادهٔ زبانی دراویدی قرار دارند. زبان تامیل مهم ترین این زبان هاست. رابرت کالدول ( Robert Caldwell ) نخستین کسی بود که از واژهٔ دراویدی بعنوان نام یک خانواده زبانی استفاده نمود. این واژه از کلمهٔ سانسکریتی دراویدَ ( drāviḍa ) گرفته شده است که از گذشته به منظور مشخص کردن افرادی که به زبان تامیل سخن می گفته اند و در جنوب هند می زیسته اند، بکار می رفته است. [ ۱] بر اساس مطالعات صورت گرفته، منشأ آنها نواحی غربی ایران و جنوب قفقاز، حدود آذربایجان در شمال و جنوب کوه های زاگرس در ایران امروزی است که حدود ۱۰۰۰۰ سال قبل به هند مهاجرت کردند. [ ۲] کشاورزانی از نواحی غربی ایران مانند آذربایجان و عیلام و دیگر نواحی شمال و جنوب زاگرس، به هند و پاکستان مهاجرت کردند، این اقوام سبب پدید آمدن دراویدیها و تمدن دره سند شدند[ ۳] از لحاظ ژنتیکی بخش عمده تبار دراویدی های هندوستان به بومیان نواحی غرب و شمالغرب ایران بازمی گردد که منشأ در کوه های زاگرس دارد. [ ۴] [ ۵] [ ۶]
امروزه مردمی که به این نژاد تعلق دارند حدود یک چهارم جمعیت هند را تشکیل می دهند و اکثراً در جنوب هندوستان زندگی می کنند. سریلانکا، پاکستان، نپال و مالدیو کشورهای دیگری هستند که دراویدی ها در آن جا اقلیت قابل ملاحظه ای را شکل می دهند. البته پس از مهاجرت آریاییان در حدود سه تا چهار هزار سال پیش به شبه قاره هند، رفته رفته در بخش های بزرگی از هندوستان آمیزش گسترده ای میان آریاییان روشن پوست و دراویدیان تیره پوست صورت گرفت و امروزه بیشتر هندیان از تبار آمیخته این دو نژاد هستند.
دراویدی ها از نوادگان شهرسوخته و جیرفت هستند که ابتدا در کنار رود سند در پاکستان ساکن شدند و تمدن سند را ساختند سپس به تدریج وارد شبه قاره هند شدند.
دراویدیان حدود شش هزار سال پیش از سوی شمال به شبه قاره هند وارد شده بودند. پیش از حرکت به سوی جنوب، یک شاخه از آنها به سوی غرب کوچیدند.
این مردم چندین هزار سال پیش از نواحی غربی ایران به هند مهاجرت کردند، و تبار آنان به کشاورزان ایرانی ( قبل از آریایی ها ) که در نواحی غربی ایران مانند تپه حسنلو آذربایجان بوده اند می رسد [ ۷] بعد ها مهاجران هندواروپایی به هندوستان مهاجرت کرده و با بومیان تیره پوست دراویدی آمیخته و قومی با تبار مختلط تحت عنوان هندوآریایی ها را بوجود می آورند[ ۸] پیش از مهاجرت آریایی ها به ایران و آسیا، کشاورزانی از نواحی غربی ایران مانند آذربایجان و عیلام و دیگر نواحی شمال و جنوب زاگرس، به هند و پاکستان مهاجرت کردند، این اقوام سبب پدید آمدن دراویدیها و تمدن دره سند شدند[ ۹] از لحاظ ژنتیکی بخش عمده تبار دراویدی های هندوستان به بومیان نواحی غرب و شمالغرب ایران باز می گردد که منشا در کوه های زاگرس دارد. [ ۱۰] [ ۱۱] [ ۱۲]
عکس مردمان دراویدی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس