مرا به ماه پرواز ده

دانشنامه عمومی

مرا به ماه پرواز ده (مانگا). مرا به ماه پرواز ده ( به انگلیسی: Fly Me to the Moon ) که در خارج از ژاپن تحت نام تونیکاوا: بالاتر از ماه برای تو ( به انگلیسی: Tonikawa: Over the Moon for You ) نیز شناخته می شود، یک مجموعه مانگا ژاپنی به نوشته و تصویرسازی کنجیرو هاتا است که از فوریه ۲۰۱۸ در هفته نامه Weekly Shōnen Sunday منتشر می شود. در آمریکای شمالی، مانگا تحت لایسنس ویز مدیا منتشر می شود. مجموعه تلویزیونی انیمه اقتباس شده از این اثر ساخته استودیو سون آرکس از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۰ در کانال توکیو متروپولیتن تلویژن و کانال های دیگر پخش شد. همچنین فصل دوم نیز معرفی شده است.
در یک شب برفی زمستانی پسری با نامی عجیب به اسم ناسا یوزاکی، با دختری زیبا روبرو می شود و وقتی می خواهد با او صحبت کند، از زیبایی او حواسش پرت می شود و با یک کامیون برخورد می کند. پس از اینکه دختر او را نجات می دهد، ناسا او را تا ایستگاه اتوبوس تعقیب می کند و سپس عشق خود را به آن دختر اعتراف می کند. دختر به نام تسوکاسا سوکویومی، موافقت می کند که با او قرار بگذارد اما به شرطی که ابتدا ازدواج کنند. ناسا در بیمارستان بستری می شود و تصمیم می گیرد تا ۱۸ سالگی، به دبیرستان نرود تا با تسوکاسا باشد. بعد از ترخیص از بیمارستان، تسوکاسا به همراه یک فرم ازدواج پیش ناسا می آید و رابطه و ازدواج آنها آغاز می شود.
عکس مرا به ماه پرواز ده (مانگا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

مرا به ماه پرواز ده ( به انگلیسی: Fly Me to the Moon ) یک ترانه است که در سال ۱۹۵۴ به دست بارت هوارد ساخته شد. این آهنگ ابتدا با نام «به عبارت دیگر» ( به انگلیسی: In Other Words ) و با صدای فلیچیا ساندرز در یک کاباره معرفی شد. از آن جا که این ترانه با جمله آغازین خود یعنی «مرا به ماه پرواز ده» شناخته شد، پس از مدتی ناشران، به صورت رسمی نامش را به آن تغییر دادند. مرا به ماه پرواز ده برای اولین بار در سال ۱۹۵۴ با صدای کی بالارد ضبط شد.
...
[مشاهده متن کامل]

در سال ۱۹۶۴ فرانک سیناترا این ترانه را در قالب آلبومی با نام شاید این هم سویینگ باشد ضبط کرد. تنظیمی که کوئینسی جونز بر روی این اجرا انجام داد شناخته شده ترین اجرایی است که از این ترانه وجود دارد. جونز ریتم ۴/۳ والتز را به ۴/۴ تغییر داد و به آن حس آزادی سویینگ گونه داد. اجرای سیناترا تبدیل به یک هیت شد و توسط فضانوردان آپولو ۱۰ در مأموریت مدار قمری پخش شد. همچنین، این آهنگ توسط باز آلدرین روی ماه نیز پخش شد. این کار در مأموریت فرود روی ماه با آپولو ۱۱ انجام شد. سیناترا در آلبوم دیگری با نام سیناترا در ساندز ( ۱۹۶۹ ) که اجرای زنده او در ساندز هتل لاس وگاس بود نیز این ترانه را اجرا کرد. واپسین آلبوم استودیویی او هم با نام اجرای دو نفره ۲ ( ۱۹۹۴ ) این آهنگ را دربرداشت. او در سال ۱۹۶۹ با اجرای این ترانه در نمایش تلویزیونی سیناترا، آن را به فضانوردان آپولو هدیه کرد، که «ناممکن را ممکن ساختند».
• ۱۹۶۱ نت کینگ کول
• ۱۹۶۳ پتی پیج
• ۱۹۶۵ تونی بنت
• ۱۹۷۰ اسکار پترسون
• ۲۰۰۴ وست لایف
• ۲۰۰۴ آنیه تا فِلتسکوگ
• ۲۰۰۶ ویلی نلسون
• ۲۰۰۹ دایانا کرال: وی در چهلمین یادروز آپولو ۱۱ در موزه ملی هوافضای اسمیتسونین و زمانی که سه سرنشین آن نیز در میان حاضرین بودند این ترانه را اجرا کرد.
• ۲۰۱۰ راد استیوارت
این آهنگ تا سال ۱۹۹۵ بیش از ۳۰۰ بار ضبط شده بود.
این آهنگ با استفاده الیور استون در فیلم وال استریت ( ۱۹۸۷ ) به نسل جدید رسید.
کلینت ایستوود در سال ۲۰۰۰ از آن در فیلم کابوی های فضا استفاده کرد.
در انیمه سریالی نئون جنسیس اوانگلیون ( ۱۹۹۵ ) این آهنگ چندین بار خوانده و به عنوان موسیقی پایانی هر قسمت استفاده شد.
در قسمت نخست سریال کره ای بازی مرکب ( ۲۰۲۱ ) کاور این آهنگ در موسیقی پس زمینه سریال به وضوح شنیده می شد.

مرا به ماه پرواز دهمرا به ماه پرواز ده
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/مرا_به_ماه_پرواز_ده