محتوای فنولی در شراب به ترکیبات فنولی، فنول طبیعی و پلی فنول در شراب اشاره دارد که شامل گروه بزرگی از چند صد ترکیب شیمیایی است که بر طعم، رنگ و حس دهان شراب تأثیر می گذارد. این ترکیبات شامل اسیدهای فنولیک، استیل بنوئیدها، فلاونول ها، دی هیدروفلاونول ها، آنتوسیانین ها، مونومرهای فلاوانول ( کاتچین ها ) و پلیمرهای فلاوانول ( پروآنتوسیانیدین ها ) هستند. این گروه بزرگ از فنل های طبیعی را می توان به طور کلی به دو دسته فلاونوئیدها و غیر فلاونوئیدها تقسیم کرد. فلاونوئیدها شامل آنتوسیانین ها و تانن ها هستند که به رنگ و حس شراب کمک می کنند. [ ۱] غیر فلاونوئیدها شامل استیلبنوئیدها مانند رسوراترول و اسیدهای فنولیک مانند اسیدهای بنزوئیک، کافئیک و سینامیک هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: محتوای فنولی در شراب