کاتچین

دانشنامه عمومی

کاتچین یا کتیچین /ˈkætɪtʃɪn/ ( به انگلیسی: Catechin ) یک فلاوان - ۳ - ال، یک نوع فنل و آنتی اکسیدان طبیعی و متابولیت ثانویه یک گیاه است. به گروه فلاوان - ۳ - ال ( یا به طور ساده فلاونول ها ) بخشی از خانواده زردینه تعلق دارد.
نام خانواده شیمیایی کتیچین از کَتِیچو گرفته شده است، که آب مازویی یا عصاره جوشیدهٔ میموسا کتچو سنگالیا کتچو ) است. [ ۱]
در چای سبز به نسبت چای سیاه کاتچین ها به مقدار قابل ملاحظه ای یافت می شوند. پلی فنول ها رایج ترین آنتی اکسیدان های مواد غذایی هستند و از طریق مهار رادیکال های آزاد نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله سرطان دارند. رادیکال های آزاد با حمله به غشای سیتوپلاسمی سلول و نابود کردن آن، به DNA داخل سلول دسترسی پیدا می کنند و از طریق تغییر DNA باعث سرطان می شوند. پلی فنول ها علاوه بر نابود کردن رادیکال های آزاد با تسریع مرگ سلول های سرطانی از سلول های سالم نیز حفاظت می کنند. [ ۲]
عکس کاتچین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس